Szerelmes évek

Kőrösi Zoltán - Szerelmes évek

„És éppen abban a pillanatban, amikor a Parlament erkélyén a szemüveges ember azt kiáltotta, hogy Magyarország: köztársaság!, éppen abban a pillanatban egyetlen nagy csusszanással, könnyedén és gyorsan, mint aki csak erre várt, vagy csupán megunta a küzdelmeket és fájdalmakat, megérkezett Anya combjai közé a csecsemő, a tömeg kiabált és a nemzeti színű lobogókat lengette, örült az újszülött országnak, és a kiabálásuk összeolvadt a csecsemő tiltakozásával, nyivákoló sírásával. Apa derekába mély árkot vágott a Skoda 120 GLS ablaknyitója és kilincse, Anya továbbra is lehunyta a szemét és hallgatott, nem a jól végzett munkáról és nem az életről gondolkodott, hanem arról, hogy ez a kicsi, mi az, hogy kicsi, nem is olyan kicsi, ez a nyivákoló húscsomó hogyan férhetett el ott, odabent, az ő testében, s hogy most mi lehet ott bent, a helyén, mit jelent az, hogy itt van, és mit jelent odabent a hiány. A hátsó ülés kárpitján sötétlő folt terjedt.
– És mi legyen a köldökzsinórral, kérdezte rekedten Apa, de Anya csak harmadszorra értette meg.
– Hogy érted azt, hogy mi legyen, el szokták vágni.
– Én nem, én nem szoktam."A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerelmes évek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerelmes évek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  342
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9788081011504
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2201211 / 1055638  TAGS:
  Online Szerelmes évek ebook, könyvet Szerelmes évek FB2, Download Szerelmes évek PDF , Download Szerelmes évek MOBI, Online Szerelmes évek könyvet, ingyenes letöltések Szerelmes évek IPhone, Online könyvet Szerelmes évek PDF, ingyenes Szerelmes évek DJVU, ingyenes letöltések Szerelmes évek TXT, letöltések Szerelmes évek RTF, Online Szerelmes évek FB2 , e-könyvet Szerelmes évek letöltések TXT, ingyenes Szerelmes évek letöltések könyvet, e-könyvet Szerelmes évek download MOBI, letöltések Szerelmes évek IPad, olvas Szerelmes évek MOBI, olvas Szerelmes évek DOC, ingyenes Szerelmes évek AWZ, Download e-könyvet Szerelmes évek iPad , ingyenes Szerelmes évek DJVU, Download Szerelmes évek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerelmes évek DVD, olvas Szerelmes évek TXT, Book Szerelmes évek letöltések DJVU, Szerelmes évek letöltések könyvet ingyenes, Szerelmes évek letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerelmes évek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerelmes évek pdf ingyenes, Szerelmes évek letöltések könyvet epub ingyenes, Szerelmes évek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply