Szerelemhóhér

Irvin D. Yalom - Szerelemhóhér

,,A lelke mélyén minden pszichiáter nyomozó."

Irvin D. Yalom (1931) orosz zsidó bevándorló szülők gyermekeként született Washingtonban. A Stanford Egyetem pszichiátriaprofesszora, író. A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata, az Egzisztenciális pszichoterápia, A terápia ajándéka, valamint A magyar macska átka című munkái szakterületének alapművei közé tartoznak. A fikciót, filozófiát és pszichoterápiát ötvöző regényei, A Schopenhauer-terápia és az Amikor Nietzsche sírt világszerte több millió példányban keltek el, és ismertté tették a magyar olvasóközönség számára is.

A pszichoterápia szempontjából négy kiemelkedő bizonyosság létezik: a saját és szeretteink halálának elkerülhetetlensége; a szabadság, amely lehetővé teszi, hogy az életünket úgy éljük, ahogy akarjuk; a végső pillanat magánya; és végül az a tény, hogy az életnek nincs egyértelműen meghatározható értelme.
Bármennyire kegyetlennek tűnjék is ez a négy bizonyosság, mindegyikben megbújik a remény és a megváltás csírája. Ez a tíz pszichoterápiás történet reményeim szerint azt bizonyítja, hogy igenis szembenézhetünk a lét igazságaival, és erejüket felhasználhatjuk a személyes gyarapodás és az alapvető jellemváltozások érdekében.

,,Yalom történeteiből O. Henry humora és I. B. Singer könnyed iróniája sugárzik." San Francisco Chronicle

,,Irvin Yalom úgy ír a minket megszálló ördögökről, mint egy angyal." Rollo May
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerelemhóhér ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerelemhóhér ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  296 gr
  ISBN:
  9789633550533
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2495735 / 1113842
  Series:


  TAGS:
  Online Szerelemhóhér ebook, könyvet Szerelemhóhér FB2, Download Szerelemhóhér PDF , Download Szerelemhóhér MOBI, Online Szerelemhóhér könyvet, ingyenes letöltések Szerelemhóhér IPhone, Online könyvet Szerelemhóhér PDF, ingyenes Szerelemhóhér DJVU, ingyenes letöltések Szerelemhóhér TXT, letöltések Szerelemhóhér RTF, Online Szerelemhóhér FB2 , e-könyvet Szerelemhóhér letöltések TXT, ingyenes Szerelemhóhér letöltések könyvet, e-könyvet Szerelemhóhér download MOBI, letöltések Szerelemhóhér IPad, olvas Szerelemhóhér MOBI, olvas Szerelemhóhér DOC, ingyenes Szerelemhóhér AWZ, Download e-könyvet Szerelemhóhér iPad , ingyenes Szerelemhóhér DJVU, Download Szerelemhóhér e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerelemhóhér DVD, olvas Szerelemhóhér TXT, Book Szerelemhóhér letöltések DJVU, Szerelemhóhér letöltések könyvet ingyenes, Szerelemhóhér letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerelemhóhér pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerelemhóhér pdf ingyenes, Szerelemhóhér letöltések könyvet epub ingyenes, Szerelemhóhér ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply