Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek

Irvin D. Yalom - Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek

Ebben a könyvben tíz pszichoterápia története szerepel. Mind a tíz páciens az élet szokványos helyzeteitől szenvedett: egyedüllét, impotencia, migrén, szexuális túlfűtöttség, elhízás, hipertónia, szomorúság, emésztő szerelem, hangulatváltások, depresszió. Mégis, a terápia folyamán ezen mindennapi problémák alapjainak kutatása a lét legmélyebb lényegét tartalmazó gyökerekhez vezetett.
"Akarom! Akarom!" hallatszik végig ezekben a történetekben. Az egyik páciens halott lányát akarta vissza; egy másik erősködött, hogy – halálra ítélve a nyirokráktól – joga van a gátlástalan szexualitásra; a harmadik örökre fiatal akart maradni, nem tudván lemondani harmincöt évvel fiatalabb barátjáról.
A szerző – a Stanford Egyetem orvosprofesszora – szerint a pszichoterápia elsődleges anyaga mindig az ilyen létező, az egyén törekvéseinek és az élet kíméletlen tényeinek könyörtelen disszonanciájából eredő fájdalom, legyen annak eredete tudott vagy tudattalan. A hátterükben pedig ott magasodnak a lét nagy problémái: a hiányzó szabadság sorsunk akaratlagos alakítására, a mindannyiunk és szeretteink számára elkerülhetetlen halál, a magányosság és végül: életünk világos értelmének hiánya. Bármennyire kegyetlennek tűnjenek is ezek a helyzetek, tartalmazzák a remény és a megváltás magvait. Ez a tíz pszichoterápiás történet remélhetőleg bizonyítja, hogy szembe lehet nézni a lét igazságaival, sőt! – hasznosítani lehet hatalmukat az egyéni változás és gyarapodás szolgálatában. És ennek a folyamatnak első meghatározó lépése – akár a terápiában, akár azon kívül -, hogy az érintett felelősséget vállal saját kellemetlen életéért. A többi lépés?… ez talán kiderül Yalom doktor könyvéből.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  236
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9779639410030
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2099784 / 1067435
  Translator:


  TAGS:
  Online Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek ebook, könyvet Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek FB2, Download Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek PDF , Download Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek MOBI, Online Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek könyvet, ingyenes letöltések Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek IPhone, Online könyvet Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek PDF, ingyenes Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek DJVU, ingyenes letöltések Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek TXT, letöltések Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek RTF, Online Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek FB2 , e-könyvet Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek letöltések TXT, ingyenes Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek letöltések könyvet, e-könyvet Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek download MOBI, letöltések Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek IPad, olvas Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek MOBI, olvas Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek DOC, ingyenes Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek AWZ, Download e-könyvet Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek iPad , ingyenes Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek DJVU, Download Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek DVD, olvas Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek TXT, Book Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek letöltések DJVU, Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek letöltések könyvet ingyenes, Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek pdf ingyenes, Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek letöltések könyvet epub ingyenes, Szerelemhóhér és más pszichoterápiás történetek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply