Szerelem Szegeden


Mi történik, ha egy elkényeztetett, szeszélyes és gazdag lány egy napon arra ébred, hogy nincs többé egy vasa se?
Keleti Blanka ettől kezdve egy kávézó pultjában ácsorog, a pult túloldalán pedig Nemes Ádám áll, az ex-szerelem, volt szomszéd és jelenlegi főnök egy személyben, pimasz mosollyal az arcán. Mindenhol ott van, ahol nem kéne és mindenről határozott véleményt mond, holott erre senki sem kérte. Ezekről a dolgokról Blankának lenne mit mesélnie, akárcsak arról, hogy milyen felrúgni egy életet, és elköltözni egy idegen városba, miután megszakítunk minden kapcsolatot az éppen széthullóban lévő, korábban tökéletesnek tűnő családunkkal.
Ez a történet életre szóló lecke Blanka számára, a tétje pedig nagyobb, mint gondolná. A kérdés persze egyértelmű: vajon sikerül-e neki elérni azt, amire vágyott? A válasz sajnos határozott nem.
A happy end mégsem marad el. Csak sokszor magunk sem tudjuk, hogy mi is az, amire vágyunk. Az élet ugyanis szeszélyesebb tud lenni még Blankánál is, így arra is képes, hogy egyetlen leheletével elfújjon mindent, amiben hiszünk és mindent, amiről azt gondoljuk, hogy fontos, vagy számít. Majd ahogyan a régi képek eltűnnek a szemünk elől, úgy válik láthatóvá minden, ami eddig takarásban volt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerelem Szegeden ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerelem Szegeden ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  143
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  158 gr
  ISBN:
  9786155033599
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239489 / 1094020
  Series:


  TAGS:
  Online Szerelem Szegeden ebook, könyvet Szerelem Szegeden FB2, Download Szerelem Szegeden PDF , Download Szerelem Szegeden MOBI, Online Szerelem Szegeden könyvet, ingyenes letöltések Szerelem Szegeden IPhone, Online könyvet Szerelem Szegeden PDF, ingyenes Szerelem Szegeden DJVU, ingyenes letöltések Szerelem Szegeden TXT, letöltések Szerelem Szegeden RTF, Online Szerelem Szegeden FB2 , e-könyvet Szerelem Szegeden letöltések TXT, ingyenes Szerelem Szegeden letöltések könyvet, e-könyvet Szerelem Szegeden download MOBI, letöltések Szerelem Szegeden IPad, olvas Szerelem Szegeden MOBI, olvas Szerelem Szegeden DOC, ingyenes Szerelem Szegeden AWZ, Download e-könyvet Szerelem Szegeden iPad , ingyenes Szerelem Szegeden DJVU, Download Szerelem Szegeden e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerelem Szegeden DVD, olvas Szerelem Szegeden TXT, Book Szerelem Szegeden letöltések DJVU, Szerelem Szegeden letöltések könyvet ingyenes, Szerelem Szegeden letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerelem Szegeden pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerelem Szegeden pdf ingyenes, Szerelem Szegeden letöltések könyvet epub ingyenes, Szerelem Szegeden ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply