Szerelem mostoha időkben

Szára János - Szerelem mostoha időkben

És ez most már mindig így lesz?! A szavak súlyosan, tompán, szinte tragikusan hulltak az éjszaka csendjébe. A hálószoba kitárt ablakán a hegyről leáradó hűvös légáramlás a késő nyár terhes illatát sodorva be magával, s vele elmúlt, boldognak hitt nyarak emlékét. A szomszéd szobában alvó két gyerek átszűrődő egyenletes szuszogása egy békés családi otthon hangulatát idézte. A szavak nyomán támadt feszültséget azonban nem tudták feloldani. A kérdés megválaszolhatatlanul ott maradt függőben, fenyegetően a levegőben. Az asszony kérdése nem is kérdés, inkább egy kétségbeesett megállapítás volt. Tömören magában foglalta hét év házaséletének minden meghiúsult reményét, hiábavaló próbálkozását, erőfeszítését, küzdelmét, amelyet azért folytatott, hogy házasságuk igazi házasság legyen. Az utóbbi egy-két évben mind gyakrabban került sor a ma estihez hasonló beszélgetésre Elly és András között. Többnyire azonban András, egy-egy kedves és megnyugtatóan ható válaszával elejét vette a kiéleződésnek. Ha pedig szavaival nem sikerült megnyugtatni feleségét, közelebb húzódott hozzá, és szorosabban átölelte. A férfi testéből áradó melegség, az asszony minden porcikáját átjárta s rendszerint hamarosan megnyugodva elaludt. Most azonban András megátalkodott. Indokolatlan csökönyösség fogta el s a feszültséget kiváltó kétségbeesett kérdésre nem válaszolt. Talán azért, mert mind a ketten érezték, hogy ebben az esetben egy szokásos megnyugtatónak vélt felelet, vagy kedveskedés nem hozná meg az enyhülést, feloldást. A kérdés feltevése és a nyomán keletkezett légkör olyan volt, hogy csak egy határozott, őszinte és alapos magyarázat nyugtatta volna meg az asszonyt. András pedig erre – pillanatnyilag – képtelennek érezte magát. Az elektromossággal és várakozással telített csendben mindkettőjük agyában egy egész sor emlékezés futott végig, megismerkedésük körülményeiről, házasságkötésük bonyodalmairól, s az együtt eltöltött hét év eseményeiről, örömeiről, nehézségeiről, keresve viszonyuk megromlásának eredetét. Az asszony gondolatai közt, az emlékezés filmkockái rendszertelenül, egymást kergetve, összefolyva jelentek meg, mint egy rosszul összevágott híradó.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerelem mostoha időkben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerelem mostoha időkben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.1 x 20.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  463
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9634601804
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Szerelem mostoha időkben ebook, könyvet Szerelem mostoha időkben FB2, Download Szerelem mostoha időkben PDF , Download Szerelem mostoha időkben MOBI, Online Szerelem mostoha időkben könyvet, ingyenes letöltések Szerelem mostoha időkben IPhone, Online könyvet Szerelem mostoha időkben PDF, ingyenes Szerelem mostoha időkben DJVU, ingyenes letöltések Szerelem mostoha időkben TXT, letöltések Szerelem mostoha időkben RTF, Online Szerelem mostoha időkben FB2 , e-könyvet Szerelem mostoha időkben letöltések TXT, ingyenes Szerelem mostoha időkben letöltések könyvet, e-könyvet Szerelem mostoha időkben download MOBI, letöltések Szerelem mostoha időkben IPad, olvas Szerelem mostoha időkben MOBI, olvas Szerelem mostoha időkben DOC, ingyenes Szerelem mostoha időkben AWZ, Download e-könyvet Szerelem mostoha időkben iPad , ingyenes Szerelem mostoha időkben DJVU, Download Szerelem mostoha időkben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerelem mostoha időkben DVD, olvas Szerelem mostoha időkben TXT, Book Szerelem mostoha időkben letöltések DJVU, Szerelem mostoha időkben letöltések könyvet ingyenes, Szerelem mostoha időkben letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerelem mostoha időkben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerelem mostoha időkben pdf ingyenes, Szerelem mostoha időkben letöltések könyvet epub ingyenes, Szerelem mostoha időkben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply