Szerelem és barátság


A Szerelem és barátság című gyűjteményes kötet a zseniális írónő fiatalkori írásaiból válogat. Az írások, amelyekben már jelen van az érett íróra jellemző intelligencia és kritikai érzék, rendkívül szellemes, ironikus, olykor parodisztikus hangon fricskázzák a kor társadalmát, űznek csúfot a széptevés, a férjvadászat hagyományaiból, a szerelmes regények stílusából.

Jane Austen angol regényírónő, bár a romantika korában alkotott, műveire inkább a kiábrándultság, a kor társadalmával szembeni kritikus hozzáállás jellemző. Főszereplői intelligens, erkölcsileg erős hősnők, akik éles kontrasztban állnak környezetük balgaságával. Leghíresebb művei az Értelem és érzelem, illetve a Büszkeség és balítélet című regények. Ifjúkori írásai a Helikon Zsebkönyvek sorozatban Kada Júlia új fordításában jelennek meg.

A HELIKON ZSEBKÖNYVEK az egyetemes művelődéstörténet legfontosabb és legnépszerűbb műveit teszi elérhetővé kedvező áron. A szépirodalmi címek mellett olyan könyvek jelennek meg a sorozatban, amelyek a történelem, a filozófia, a bölcselet, a pszichológia klasszikusainak számítanak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szerelem és barátság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szerelem és barátság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  98 gr
  ISBN:
  9789632276496
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2618467 / 1147225
  Series:


  TAGS:
  Online Szerelem és barátság ebook, könyvet Szerelem és barátság FB2, Download Szerelem és barátság PDF , Download Szerelem és barátság MOBI, Online Szerelem és barátság könyvet, ingyenes letöltések Szerelem és barátság IPhone, Online könyvet Szerelem és barátság PDF, ingyenes Szerelem és barátság DJVU, ingyenes letöltések Szerelem és barátság TXT, letöltések Szerelem és barátság RTF, Online Szerelem és barátság FB2 , e-könyvet Szerelem és barátság letöltések TXT, ingyenes Szerelem és barátság letöltések könyvet, e-könyvet Szerelem és barátság download MOBI, letöltések Szerelem és barátság IPad, olvas Szerelem és barátság MOBI, olvas Szerelem és barátság DOC, ingyenes Szerelem és barátság AWZ, Download e-könyvet Szerelem és barátság iPad , ingyenes Szerelem és barátság DJVU, Download Szerelem és barátság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szerelem és barátság DVD, olvas Szerelem és barátság TXT, Book Szerelem és barátság letöltések DJVU, Szerelem és barátság letöltések könyvet ingyenes, Szerelem és barátság letöltések könyvet pdf ingyenes, Szerelem és barátság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szerelem és barátság pdf ingyenes, Szerelem és barátság letöltések könyvet epub ingyenes, Szerelem és barátság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply