Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte

Kisné Portik Irén - Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte

"Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud, és nagyobb jótétemény sem" – mondta Móricz Zsigmond.
Magam is vallom a XX. század nagy írójának eszméit, és néprajzkutatóként hozzáteszem, hogy nincs nagyobb ajándéka az életnek, mint csokorba szedni a sztyeppei nomád és az időközben eleurópaiasodott kultúránk virágait, s átültetni azokat oda, ahol a helyük, a jövő nemzedékének tudástárába. Erre nyújt páratlan lehetőséget a Hargita Megyei Művészeti Népiskola szövő-hímző tagozata. Négy év alatt Gyergyó- és Csíkszéken több mint százan jelentkeztek képzésre, és váltak képesített hímző, viseletkészítő, szövő szakemberekké. A tanórákon elsajátít hímzések, öltözetelemek, szőtemények kiállítása a Hargita megyei településektől a Magyarországi hagyományápoló központokig felfokozott érdeklődésnek, szakmai elismerésnek örvendtek. Hiszem, hogy tanítványaim népes táborából mindig akad majd folytatója nemcsak a technikai ismeretek átadásának, hanem az órákon megért katarzisoknak is. Kisné Portik IrénA Könyv Magyarul!


Letöltések Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  159
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  514 gr
  ISBN:
  9789737625816
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2693770 / 1163430
  Photo by:


  TAGS:
  Online Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte ebook, könyvet Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte FB2, Download Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte PDF , Download Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte MOBI, Online Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte könyvet, ingyenes letöltések Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte IPhone, Online könyvet Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte PDF, ingyenes Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte DJVU, ingyenes letöltések Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte TXT, letöltések Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte RTF, Online Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte FB2 , e-könyvet Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte letöltések TXT, ingyenes Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte letöltések könyvet, e-könyvet Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte download MOBI, letöltések Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte IPad, olvas Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte MOBI, olvas Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte DOC, ingyenes Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte AWZ, Download e-könyvet Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte iPad , ingyenes Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte DJVU, Download Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte DVD, olvas Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte TXT, Book Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte letöltések DJVU, Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte letöltések könyvet ingyenes, Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte letöltések könyvet pdf ingyenes, Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte pdf ingyenes, Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte letöltések könyvet epub ingyenes, Szépanyám szőtte, dédanyám varrta és hímezte ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply