Szép, fiatal feleségem


Mostanra sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy a felesége és az ő éveinek száma tragikus erőtan szerint hat egymásra. Ruth az életkorához igazodott, ahelyett hogy az egyéniségéhez igazodott volna. Szomorú, de ez történt: a lány idősebb lett általa, ő pedig még öregebb lett a lány mellett. Kínosan ügyelt rá, nehogy lehajoljon meztelenül Ruth jelenlétében, mert a felsőteste előredöntésekor úgy érezte, a hasa és a melle leválik a csontvázáról, hogy alaktalan redőkben zúduljon alá; hajolás helyett inkább letérdelt, úgy szedte fel a fogkrémes tubus kupakját. És próbált nem nyögni közben.
Tommy Wieringa (1967) holland író.
Ez ideig tizenkét kötete jelent meg, köztük legutóbb a Szép, fiatal feleségem 2014-ben. Munkásságát számos díjjal jutalmazták, s nemcsak hazájában, de külföldön is ismert szerző. Műveit kiadták többek között angol, német, francia svéd, cseh, lengyel, spanyol, héber és olasz fordításban. Magyarországon most jelenik meg először.

Edward, a negyvenes éveit taposó biológus, teste hanyatlásának és romlásának megszállottjává válik. Kivételes szerencsének tekinti, amikor megismerkedik a tizenöt évvel fiatalabb Ruthtal: a lány gyönyörű, intelligens és normális, Ed valósággal újjászületik általa.
Legalábbis kezdetben. Az esküvő után csak gyötrelmeik sokasodnak. Ruth képtelen elfogadni a férje munkájával járó, erkölcsileg kifogásolható dolgokat (az állatkísérleteket, a gyógyszergyárak támogatta konferenciákat). A lány gyereket szeretne, és végül meg is születik a kisfiuk, aki azonban szinte születése pillanatától bömböl. A kimerült kismama azzal vádolja a férjét, hogy a gyerek azért sír megállás nélkül, mert érzi, hogy az apja nem is akarta őt. Kidobja otthonról a férfit, akiről az is kiderül, jó ideje viszonyt folytat valakivel.
Edward afféle mai Jób. Próbatételeit Wieringa feszes, mégis lírai nyelven írja le, sok humorral, tele érzelemmel. A férfi leginkább önmagának – bizonytalanságának és negatív gondolkodásának – köszönheti bukását.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szép, fiatal feleségem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szép, fiatal feleségem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  168
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789633104736
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2582656 / 1141356
  Translator:


  TAGS:
  Online Szép, fiatal feleségem ebook, könyvet Szép, fiatal feleségem FB2, Download Szép, fiatal feleségem PDF , Download Szép, fiatal feleségem MOBI, Online Szép, fiatal feleségem könyvet, ingyenes letöltések Szép, fiatal feleségem IPhone, Online könyvet Szép, fiatal feleségem PDF, ingyenes Szép, fiatal feleségem DJVU, ingyenes letöltések Szép, fiatal feleségem TXT, letöltések Szép, fiatal feleségem RTF, Online Szép, fiatal feleségem FB2 , e-könyvet Szép, fiatal feleségem letöltések TXT, ingyenes Szép, fiatal feleségem letöltések könyvet, e-könyvet Szép, fiatal feleségem download MOBI, letöltések Szép, fiatal feleségem IPad, olvas Szép, fiatal feleségem MOBI, olvas Szép, fiatal feleségem DOC, ingyenes Szép, fiatal feleségem AWZ, Download e-könyvet Szép, fiatal feleségem iPad , ingyenes Szép, fiatal feleségem DJVU, Download Szép, fiatal feleségem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szép, fiatal feleségem DVD, olvas Szép, fiatal feleségem TXT, Book Szép, fiatal feleségem letöltések DJVU, Szép, fiatal feleségem letöltések könyvet ingyenes, Szép, fiatal feleségem letöltések könyvet pdf ingyenes, Szép, fiatal feleségem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szép, fiatal feleségem pdf ingyenes, Szép, fiatal feleségem letöltések könyvet epub ingyenes, Szép, fiatal feleségem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply