Szemünk fénye

Avery Corman - Szemünk fénye

Az 1935-ben New York született szerzőt könnyű bemutatni: ő írta a Kramer kontra Kramer-t, ami már két kiadásban elfogyott Magyarországon is, filmváltozatát pedig még sokkal többen látták moziban vagy a tévében. A szerzőnek ez a legújabb, ötödik regénye ugyancsak sikeresnek ígérkezik. Ez a történet is egy bírósági ügy körül bonyolódik, és aki túljutott az olvasásban az első fontosabb fordulatokon, egyre nehezebben állja meg, hogy előre ne lapozzon, annyira kíváncsivá válik a végkifejletre. Az ügy – és a regény – főszereplője Elizabeth Mason, szüleinek a szeme fénye. A jómódú sikeres Masonék mindent meg akarnak adni lányuknak, hogy élénk intelligenciája, énekesi és színészi képességei kellően kibontakozzanak. Elizabeth ígéretesen induló egyetemi pályafutása azonban váratlan és brutális törést szenved mindjárt az első héten: a tapasztalatlan gólyát egy végzős hallgató, a jóképű, rámenős és lelkiismeretlen Jimmy Andrews egy házibulin megerőszakolja az alagsori "zeneteremben". Tanúk persze nincsenek, és eleinte maga a lány is titkolja az ügyet, de életvidám kedélye odavan, és énekelni sem akar többé. A dolog végül mégiscsak kipattan, fegyelmi tárgyalás lesz belőle az egyetemen, ez azonban bizonyíték híján eredménytelenül végződik. De Elizabeth most már nem adja fel, apja pedig valósággal megszállottjává válik az igazságtételnek. Csak hát van-e rá esély? Tanúk nincsenek, az egyetemi közhangulat a vagány Jimmy pártját fogja… De innen már tapintatlanság lenne folytatni a cselekmény ismertetését. Elég, ha annyit elárulunk: az író kivágja magát a csávából, és az olvasó felajzott kíváncsisága sem marad hoppon.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szemünk fénye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szemünk fénye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  380
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9630754266
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1992
  Árukód:


  TAGS:
  Online Szemünk fénye ebook, könyvet Szemünk fénye FB2, Download Szemünk fénye PDF , Download Szemünk fénye MOBI, Online Szemünk fénye könyvet, ingyenes letöltések Szemünk fénye IPhone, Online könyvet Szemünk fénye PDF, ingyenes Szemünk fénye DJVU, ingyenes letöltések Szemünk fénye TXT, letöltések Szemünk fénye RTF, Online Szemünk fénye FB2 , e-könyvet Szemünk fénye letöltések TXT, ingyenes Szemünk fénye letöltések könyvet, e-könyvet Szemünk fénye download MOBI, letöltések Szemünk fénye IPad, olvas Szemünk fénye MOBI, olvas Szemünk fénye DOC, ingyenes Szemünk fénye AWZ, Download e-könyvet Szemünk fénye iPad , ingyenes Szemünk fénye DJVU, Download Szemünk fénye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szemünk fénye DVD, olvas Szemünk fénye TXT, Book Szemünk fénye letöltések DJVU, Szemünk fénye letöltések könyvet ingyenes, Szemünk fénye letöltések könyvet pdf ingyenes, Szemünk fénye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szemünk fénye pdf ingyenes, Szemünk fénye letöltések könyvet epub ingyenes, Szemünk fénye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply