Szemtanúk a trójai háborúról


Ki ne szeretné Hektór, Akhilleusz vagy Odüsszeusz szájából hallani a trójai háború nevezetes eseményeit, különösen azokat, amelyekről nem számolnak be a homéroszi eposzok? Vagy ha nem is magától Akhilleusztól, legalább a Krétai Dictystől vagy a Frígiai Darestől? Kötetünk három késő antik szöveg kommentárokkal és bevezetésekkel ellátott fordítását tartalmazza (Krétai Dictys: Trójai napló; Frígiai Dares: Trója pusztulása; Philosztratosz: Hőstörténet). A szövegeket az kapcsolja össze, hogy valamennyi egy-egy, a trójai háborúban részt vett hős beszámolóját közli a nagy háború előzményeiről, illetve történéseiről – legalábbis az antik irodalmi fikció szerint. E beszámolók nemcsak azért érdekesek, mert így mintegy belecsöppenünk a trójai háborúba, hanem azért is, mert nyomon követhetjük a késő antik szerzőt, amint kiigazítja Homéroszt.

A szövegek Hajdu Péter, valamint Bolonyai Gábor és az ELTE Görög Tanszéke hallgatóinak élvezetes fordításában, alapos jegyzetanyag és bevezetők kíséretében olvashatók a kötetben.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szemtanúk a trójai háborúról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szemtanúk a trójai háborúról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  291
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789636930684
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2202024 / 1056714
  Series:


  TAGS:
  Online Szemtanúk a trójai háborúról ebook, könyvet Szemtanúk a trójai háborúról FB2, Download Szemtanúk a trójai háborúról PDF , Download Szemtanúk a trójai háborúról MOBI, Online Szemtanúk a trójai háborúról könyvet, ingyenes letöltések Szemtanúk a trójai háborúról IPhone, Online könyvet Szemtanúk a trójai háborúról PDF, ingyenes Szemtanúk a trójai háborúról DJVU, ingyenes letöltések Szemtanúk a trójai háborúról TXT, letöltések Szemtanúk a trójai háborúról RTF, Online Szemtanúk a trójai háborúról FB2 , e-könyvet Szemtanúk a trójai háborúról letöltések TXT, ingyenes Szemtanúk a trójai háborúról letöltések könyvet, e-könyvet Szemtanúk a trójai háborúról download MOBI, letöltések Szemtanúk a trójai háborúról IPad, olvas Szemtanúk a trójai háborúról MOBI, olvas Szemtanúk a trójai háborúról DOC, ingyenes Szemtanúk a trójai háborúról AWZ, Download e-könyvet Szemtanúk a trójai háborúról iPad , ingyenes Szemtanúk a trójai háborúról DJVU, Download Szemtanúk a trójai háborúról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szemtanúk a trójai háborúról DVD, olvas Szemtanúk a trójai háborúról TXT, Book Szemtanúk a trójai háborúról letöltések DJVU, Szemtanúk a trójai háborúról letöltések könyvet ingyenes, Szemtanúk a trójai háborúról letöltések könyvet pdf ingyenes, Szemtanúk a trójai háborúról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szemtanúk a trójai háborúról pdf ingyenes, Szemtanúk a trójai háborúról letöltések könyvet epub ingyenes, Szemtanúk a trójai háborúról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply