Személyes történelem

L. Simon László - Személyes történelem

Haldokló hattyú szép emlékezet. Mintha Petőfi metaforája lenne a vezető motívuma L. Simon László új könyvének. Úgy bukkan fel a szövegben, az egyes irodalmi esszék szövetében, majd tágasabban, a lélek országútján, olyan természetességgel és éltető őszinteséggel, mintha az örök emberi kategóriák közé tartozna. A gyermekkor, a haza körbejárása, a személyes történelem katarzisai, az örökség és az ünnep fájdalmasan észlelhető hiányai, majd a család, a barátság és a halál összefüggéseinek tiszteletben tartása egészítik ki egymást. Táj és emberek: a szelíd Fejértől, Gárdonytól, Nadaptól föl, egészen az űr hangjaiig, a szőlősgazdától a politikus grófig, a szüret archaikus szépségeitől a disznóvágás rítusaiig. Az élet ezer arca mutatja itt magát még a Styxen túlra írt üzenetek is az életszeretet elmondhatatlan szépségeiről beszélnek. Ó lassan szállj és hosszan énekelj, Haldokló hattyúm, szép emlékezet. L. Simon László könyve önmagunk és az élet mély boncolására buzdít.A Könyv Magyarul!


Letöltések Személyes történelem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Személyes történelem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  180
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9786155047121
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2219743 / 1075918  TAGS:
  Online Személyes történelem ebook, könyvet Személyes történelem FB2, Download Személyes történelem PDF , Download Személyes történelem MOBI, Online Személyes történelem könyvet, ingyenes letöltések Személyes történelem IPhone, Online könyvet Személyes történelem PDF, ingyenes Személyes történelem DJVU, ingyenes letöltések Személyes történelem TXT, letöltések Személyes történelem RTF, Online Személyes történelem FB2 , e-könyvet Személyes történelem letöltések TXT, ingyenes Személyes történelem letöltések könyvet, e-könyvet Személyes történelem download MOBI, letöltések Személyes történelem IPad, olvas Személyes történelem MOBI, olvas Személyes történelem DOC, ingyenes Személyes történelem AWZ, Download e-könyvet Személyes történelem iPad , ingyenes Személyes történelem DJVU, Download Személyes történelem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Személyes történelem DVD, olvas Személyes történelem TXT, Book Személyes történelem letöltések DJVU, Személyes történelem letöltések könyvet ingyenes, Személyes történelem letöltések könyvet pdf ingyenes, Személyes történelem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Személyes történelem pdf ingyenes, Személyes történelem letöltések könyvet epub ingyenes, Személyes történelem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply