Szélszelidítő


December tizennyolcadikán, alig valamivel éjfél előtt, Westervoe skóciai halászfalucskát megrohanta a nyugati szél. Meglóbálta a kikötőben horgonyzó csónakokat, végigsüvített az elhagyatott főutcán, felszáguldott a dombra a szorosan egymás rnellé épült házak között, csapkodta a kertkapukat, kormot fújt le a kéményekből és megpörgette a templom tornyán a szélkakast.

Szeles Gerinc kétemeletes ház volt, apró ablakai sűrű borostyán közül pillogtak ki. Vörös cserépteteje épp csak kilátszott az előtte álló vadgesztenyefa mögül, s mert a ház kétszáz esztendősnél is idősebb volt, úgy látszott, mintha egyedül a borostyán óvná meg attól, hogy lerontsa a szél.

A házban Archie Stringweed lakott, meg a szülei, Jeffrey és Cecille. Archie padlásszobájának ablaka a falusi háztetők fölött a tengerre nézett, vagyis Archie hallotta is, érezte is a szél teljes erejét. Aznap este különlegesen izgatottnak hangzott, s Archie szemére nem jött álom, úgy nyögött, fütyült a szél az eresz körül…

Részlet
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szélszelidítő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szélszelidítő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  282
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789638693075
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2165023 / 1037798
  Translator:


  TAGS:
  Online Szélszelidítő ebook, könyvet Szélszelidítő FB2, Download Szélszelidítő PDF , Download Szélszelidítő MOBI, Online Szélszelidítő könyvet, ingyenes letöltések Szélszelidítő IPhone, Online könyvet Szélszelidítő PDF, ingyenes Szélszelidítő DJVU, ingyenes letöltések Szélszelidítő TXT, letöltések Szélszelidítő RTF, Online Szélszelidítő FB2 , e-könyvet Szélszelidítő letöltések TXT, ingyenes Szélszelidítő letöltések könyvet, e-könyvet Szélszelidítő download MOBI, letöltések Szélszelidítő IPad, olvas Szélszelidítő MOBI, olvas Szélszelidítő DOC, ingyenes Szélszelidítő AWZ, Download e-könyvet Szélszelidítő iPad , ingyenes Szélszelidítő DJVU, Download Szélszelidítő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szélszelidítő DVD, olvas Szélszelidítő TXT, Book Szélszelidítő letöltések DJVU, Szélszelidítő letöltések könyvet ingyenes, Szélszelidítő letöltések könyvet pdf ingyenes, Szélszelidítő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szélszelidítő pdf ingyenes, Szélszelidítő letöltések könyvet epub ingyenes, Szélszelidítő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply