Szelina, a Föld szíve

Szabó Napsugár - Szelina, a Föld szíve

A 15 éves szerző megdöbbentően érett regényében arról vall, hogyan csodálkozott rá az élet hamisságaira, rögzült szerepjátékaira és a szerelem és jóség mindent feloldó erejére.
"Ezt a könyvet mindenkinek ajánlom,
akinek épp most dőlt össze gyermekkori világa,
aki már egy új, valósabb világban él,
de még hinni akar gyermekkora csodáiban,
de legfőképp azoknak, akik már el is felejtették azt.
Hiszek benne, hogy Szelina betűről betűre le tud hámozni az emberekről minden álarcot, képes lebontani minden falat, hogy végül azt érintse meg, ami a földhöz láncol, mégis az egekig repít. Ami létezésünk záloga, ami álmaink álmodója a szívünketA Könyv Magyarul!


Letöltések Szelina, a Föld szíve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szelina, a Föld szíve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.5 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  152
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9638674806
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Szelina, a Föld szíve ebook, könyvet Szelina, a Föld szíve FB2, Download Szelina, a Föld szíve PDF , Download Szelina, a Föld szíve MOBI, Online Szelina, a Föld szíve könyvet, ingyenes letöltések Szelina, a Föld szíve IPhone, Online könyvet Szelina, a Föld szíve PDF, ingyenes Szelina, a Föld szíve DJVU, ingyenes letöltések Szelina, a Föld szíve TXT, letöltések Szelina, a Föld szíve RTF, Online Szelina, a Föld szíve FB2 , e-könyvet Szelina, a Föld szíve letöltések TXT, ingyenes Szelina, a Föld szíve letöltések könyvet, e-könyvet Szelina, a Föld szíve download MOBI, letöltések Szelina, a Föld szíve IPad, olvas Szelina, a Föld szíve MOBI, olvas Szelina, a Föld szíve DOC, ingyenes Szelina, a Föld szíve AWZ, Download e-könyvet Szelina, a Föld szíve iPad , ingyenes Szelina, a Föld szíve DJVU, Download Szelina, a Föld szíve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szelina, a Föld szíve DVD, olvas Szelina, a Föld szíve TXT, Book Szelina, a Föld szíve letöltések DJVU, Szelina, a Föld szíve letöltések könyvet ingyenes, Szelina, a Föld szíve letöltések könyvet pdf ingyenes, Szelina, a Föld szíve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szelina, a Föld szíve pdf ingyenes, Szelina, a Föld szíve letöltések könyvet epub ingyenes, Szelina, a Föld szíve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply