Szélhámos Budapest

Kondor Vilmos - Szélhámos Budapest

A fiatal Gordon Zsigmond nemrég tért haza Philadelphiából, ahová magánéleti válságok és a történelem viharai elől menekült. Tíz év távollét azonban hosszú idő, és itthon nem világlátott bűnügyi újságíróként, hanem Az Est lóti-futi zsurnalisztájaként tekintenek Gordonra amíg egy gatyarohasztóan forró napon, a Tabánban holtan nem találnak egy Szatmári nevű színészt és tőzsdealkuszt, akitől a szálak egy hírhedt amerikai szélhámoshoz vezetnek.
A svindler Strosnider nagy balhéra készül Pesten, a kérdés csak az, hogy miképpen néz ki a milliókat érő átverés szereposztása, és hogyan tudna Gordon beépülni a svindlerek csapatába. Hajmeresztő kalandjaiban segítségére van Czövek, a szolgálatkész bértaxis, Piri, az izgalmasan vörös színésznőcske, Turcsányi bűnügyi szerkesztőségvezető és persze minden titkok ismerője, Tata, no meg az ő ínyenc lekvárjai. Feltűnnek még a kor elengedhetetlen szereplői: dizőzök és pincérek, kóristák és kíntornások, hamiskártyások és kibicek, főurak és utcalányok, korrupt rendőrök és besúgók, illetve mindezek hátterében a girbe-gurba utcákkal tarkított, mocskosan is csodaszép, szélhámos Budapest.
Kondor Vilmos nemzetközi sikerű Bűnös Budapest regényfolyamát már nem kell bemutatni az olvasónak. Legújabb regénye azonban a Budapest Noir előzménytörténete, amelyből fény derül Gordon Zsigmond ifjúkorára, a tőzsdekrachok éveire és kedvenc zsurnalisztánk első pesti ügyére, amelyet a már ismert kalandok sora követ.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szélhámos Budapest ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szélhámos Budapest ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  607
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789633108307
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2689844 / 1160416  TAGS:
  Online Szélhámos Budapest ebook, könyvet Szélhámos Budapest FB2, Download Szélhámos Budapest PDF , Download Szélhámos Budapest MOBI, Online Szélhámos Budapest könyvet, ingyenes letöltések Szélhámos Budapest IPhone, Online könyvet Szélhámos Budapest PDF, ingyenes Szélhámos Budapest DJVU, ingyenes letöltések Szélhámos Budapest TXT, letöltések Szélhámos Budapest RTF, Online Szélhámos Budapest FB2 , e-könyvet Szélhámos Budapest letöltések TXT, ingyenes Szélhámos Budapest letöltések könyvet, e-könyvet Szélhámos Budapest download MOBI, letöltések Szélhámos Budapest IPad, olvas Szélhámos Budapest MOBI, olvas Szélhámos Budapest DOC, ingyenes Szélhámos Budapest AWZ, Download e-könyvet Szélhámos Budapest iPad , ingyenes Szélhámos Budapest DJVU, Download Szélhámos Budapest e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szélhámos Budapest DVD, olvas Szélhámos Budapest TXT, Book Szélhámos Budapest letöltések DJVU, Szélhámos Budapest letöltések könyvet ingyenes, Szélhámos Budapest letöltések könyvet pdf ingyenes, Szélhámos Budapest pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szélhámos Budapest pdf ingyenes, Szélhámos Budapest letöltések könyvet epub ingyenes, Szélhámos Budapest ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply