Szélcsend

Berkesi András - Szélcsend

-Én most nagyon racionálisan megkérdezem magát, a nagy humanista állami humanista megbízottját, hogy ha beadnám a derekamat, meddig kéne a hazámat elárulni. A halálomig? Nem, mérnök úr, nem a haláláig szól a szerződése. Meghatározott ideig. Mondjuk három-négy évig. Azután mi lehetőséget adunk rá, hogy a családjával együtt az Egyesült Államokba költözzön és ott folytathassa mérnöki munkáját. Világos beszéd. És mi történik akkor, ha nem vállalom a feladatot? Akkor Kisibaja professzor nem végzi el május huszonkettedikén a műtétet. Mondja, Weber, maga nem gondol arra, hogy feljelenthetem, például elmondom Basir Ben Hasszánnak, a kombinát elhárító főnökének, hogy az IFPCW szumbartai megbízottja, Mike Weber valójában a CIA ügynöke? Kedves mérnök úr, téved, ha azt hiszi, hogy ezt a lehetőséget kihagytuk a számításból. De én úgy gondolom, Szabolcsi András mérnök szereti annyira a lányát, hogy egy ilyen információ közlésével nem akadályozza meg a műtét elvégzését. Gondoljon a lányára! És még valamit, mérnök úr, ha nem áll be a sorba, van még egy megoldás. Éspedig? Főbe lőheti magát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Szélcsend ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szélcsend ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  458
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9631411125
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1987
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Szélcsend ebook, könyvet Szélcsend FB2, Download Szélcsend PDF , Download Szélcsend MOBI, Online Szélcsend könyvet, ingyenes letöltések Szélcsend IPhone, Online könyvet Szélcsend PDF, ingyenes Szélcsend DJVU, ingyenes letöltések Szélcsend TXT, letöltések Szélcsend RTF, Online Szélcsend FB2 , e-könyvet Szélcsend letöltések TXT, ingyenes Szélcsend letöltések könyvet, e-könyvet Szélcsend download MOBI, letöltések Szélcsend IPad, olvas Szélcsend MOBI, olvas Szélcsend DOC, ingyenes Szélcsend AWZ, Download e-könyvet Szélcsend iPad , ingyenes Szélcsend DJVU, Download Szélcsend e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szélcsend DVD, olvas Szélcsend TXT, Book Szélcsend letöltések DJVU, Szélcsend letöltések könyvet ingyenes, Szélcsend letöltések könyvet pdf ingyenes, Szélcsend pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szélcsend pdf ingyenes, Szélcsend letöltések könyvet epub ingyenes, Szélcsend ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply