Százháború

John J. Sherwood - Százháború

Háború vagy hagyomány? Győzelem vagy béke? Tudom, hogy mire vágytok, hiszen ugyanarra, amire én: békét akartok és diadalt. De megkaphatjuk-e egyszerre a kettőt? – ezek Velias herceg szavai. Yneven egyetlen kultúra létezik, amelyben ezek a kérdések fölvethetők, s az alapjai kerülnek veszélybe, amikor Holdfény Erragal, az Ikerhegyek ura, Velias fogadott fivére választás elé állítja az elfeket. Harcban szerzett fegyvere, az aquiroktól elorzott Százhalál csak elindítója, de nem mozgatója annak a hadjáratnak, amely a másodkori fajháborúk legpusztítóbb csatáihoz vezet s amellyel Erragal egyszer és mindenkorra megszabja népének útját, ha kell, még a testvérével szemben is. John J. Sherwood új története első regénye, a Hőseposz ölgyvidékén, Ynev hősi múltjában játszódik, egy olyan korszakban, amikor elfek és aquirok égi hajókon és sárkányháton küzdöttek egy egész kontinensért.A Könyv Magyarul!


Letöltések Százháború ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Százháború ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789639890787
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2215691 / 1071444
  Series:


  TAGS:
  Online Százháború ebook, könyvet Százháború FB2, Download Százháború PDF , Download Százháború MOBI, Online Százháború könyvet, ingyenes letöltések Százháború IPhone, Online könyvet Százháború PDF, ingyenes Százháború DJVU, ingyenes letöltések Százháború TXT, letöltések Százháború RTF, Online Százháború FB2 , e-könyvet Százháború letöltések TXT, ingyenes Százháború letöltések könyvet, e-könyvet Százháború download MOBI, letöltések Százháború IPad, olvas Százháború MOBI, olvas Százháború DOC, ingyenes Százháború AWZ, Download e-könyvet Százháború iPad , ingyenes Százháború DJVU, Download Százháború e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Százháború DVD, olvas Százháború TXT, Book Százháború letöltések DJVU, Százháború letöltések könyvet ingyenes, Százháború letöltések könyvet pdf ingyenes, Százháború pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Százháború pdf ingyenes, Százháború letöltések könyvet epub ingyenes, Százháború ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply