Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére

Ronit Bird - Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére

A könyv – áttekinthető és rendszerezett formában – olyan gyakorlatokat és játékokat kínál tanárok és szülők számára egyaránt, amelyek lekötik és ösztönzik a diákokat, miközben ritkán igényelnek a papírnál, ceruzánál és dobókockánál több eszközt. Mit tartalmaz a könyv? – Ötven játékot és fejtörőt, amelyek az összeadást és a kivonást gyakoroltatják. Céljuk, hogy a diák túllépjen az egyesével történő számláláson, és megtanuljon fejben számolni. – Ötven játékot és fejtörőt, amelyek a szorzást és az osztást gyakoroltatják. Céljuk, hogy a diák megértse a szorzótáblát, és megtanulja levezetni szorzások és osztások eredményét. – Olyan fejtörőket és játékokat, amelyeket a gyerek egyedül, felügyelet nélkül játszhat, oldhat meg. – Olyan játékokat, amelyek eleve kettőnél több játékosra íródtak, így kiválóan használhatók korrepetáláson vagy felzárkóztató foglalkozáson. – Olyan gyakorlatokat, amelyek ideálisak házi feladatnak vagy tanórán kívüli munkára, a tanultak megerősítésére. – Olyan játékokat és fejtörőket, amelyek semmilyen különleges eszközt nem igényelnek. Minden játék és fejtörő céljának világos és részletes kifejtését, megkönnyítve a tanár munkáját, hogy az egyes diákok számára a legmegfelelőbb gyakorlatot választhassa. – Világos utasításokat a pedagógusok és a szülők számára, hogy mit mondjanak, és mire figyeljenek a gyakorlat során, elősegítve ezzel a tanulás hatékonyságát. – Ötleteket a tanórai differenciált oktatáshoz. A kötetben található regisztrációs kód segítségével minden játék letölthető a könyv elektronikus Mellékletéből. A könyvet matematika-szaktanárok napi munkájához, pedagógus-továbbképzéshez, valamint vállalkozó kedvű szülőknek ajánljuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  244
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  538 gr
  ISBN:
  9789630591980
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2228410 / 1082931
  Translator:


  TAGS:
  Online Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére ebook, könyvet Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére FB2, Download Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére PDF , Download Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére MOBI, Online Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére könyvet, ingyenes letöltések Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére IPhone, Online könyvet Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére PDF, ingyenes Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére DJVU, ingyenes letöltések Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére TXT, letöltések Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére RTF, Online Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére FB2 , e-könyvet Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére letöltések TXT, ingyenes Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére letöltések könyvet, e-könyvet Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére download MOBI, letöltések Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére IPad, olvas Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére MOBI, olvas Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére DOC, ingyenes Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére AWZ, Download e-könyvet Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére iPad , ingyenes Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére DJVU, Download Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére DVD, olvas Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére TXT, Book Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére letöltések DJVU, Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére letöltések könyvet ingyenes, Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére letöltések könyvet pdf ingyenes, Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére pdf ingyenes, Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére letöltések könyvet epub ingyenes, Száz játék és fejtörő a számolási nehézségek legyőzésére ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply