Szaúdi Babilon


Amikor 2000 decemberében Sandy Mitchellt letartóztatták Szaúd-Arábiában amiatt, hogy állítólag közreműködött két bombamerényletben, azt gondolta, hogy csak félreértés történt, és hamarosan szabadon fogják engedni. De nem így történt. Közel három évet töltött börtönben, ahol sorozatosan megkínozták, mielőtt arra kényszerítették, hogy aláírjon egy vallomást és beismerje bűnét a szaúdi televízióban.

Bebörtönzése alatt a szaúdi hatóságok végig tudták, hogy a támadásokat az al-Kaida emberei követték el. Mégis fogva tartották Mitchellt, és egy évig még azt sem engedték meg neki, hogy kapcsolatba lépjen egy ügyvéddel. Mire erre sor került, Mitchellt már halálra ítélték, végül azonban szabadlábra helyezték, mielőtt a büntetést végrehajtották volna.

A Szaúdi Babilon az igazságszolgáltatással való megdöbbentő visszaélések története. Mindemellett fényt derít még egy ennél is nyugtalanítóbb igazságra: hogyan hagyta gyakorlatilag cserben Mitchellt a brit kormány azáltal, hogy – gondosan szem előtt tartva Nagy-Britannia sok milliárd dolláros fegyvereladásait Szaúd Arábiának – halogató diplomáciát folytatott a korrupt szaúdi királyi családdal szemben.

Ez az átütő erejű beszámoló, amely naplókon, miniszterekkel és hivatalnokokkal való találkozókról szóló jelentéseken alapul, leleplezi azt, hogy a brit kormány miként cselekszik, ha állampolgárai egyikét jogszerűtlenül bebörtönzí és kínvallatás alá veti egy olyan uralkodó rendszer, amellyel az ország üzleti kapcsolatban áll.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szaúdi Babilon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szaúdi Babilon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  196
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  610 gr
  ISBN:
  9789635965779
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2123244 / 1021301
  Translator:


  TAGS:
  Online Szaúdi Babilon ebook, könyvet Szaúdi Babilon FB2, Download Szaúdi Babilon PDF , Download Szaúdi Babilon MOBI, Online Szaúdi Babilon könyvet, ingyenes letöltések Szaúdi Babilon IPhone, Online könyvet Szaúdi Babilon PDF, ingyenes Szaúdi Babilon DJVU, ingyenes letöltések Szaúdi Babilon TXT, letöltések Szaúdi Babilon RTF, Online Szaúdi Babilon FB2 , e-könyvet Szaúdi Babilon letöltések TXT, ingyenes Szaúdi Babilon letöltések könyvet, e-könyvet Szaúdi Babilon download MOBI, letöltések Szaúdi Babilon IPad, olvas Szaúdi Babilon MOBI, olvas Szaúdi Babilon DOC, ingyenes Szaúdi Babilon AWZ, Download e-könyvet Szaúdi Babilon iPad , ingyenes Szaúdi Babilon DJVU, Download Szaúdi Babilon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szaúdi Babilon DVD, olvas Szaúdi Babilon TXT, Book Szaúdi Babilon letöltések DJVU, Szaúdi Babilon letöltések könyvet ingyenes, Szaúdi Babilon letöltések könyvet pdf ingyenes, Szaúdi Babilon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szaúdi Babilon pdf ingyenes, Szaúdi Babilon letöltések könyvet epub ingyenes, Szaúdi Babilon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply