Szárnyak


Ash, a kevertvérű sötétfajzat és menyasszonya, a félvér szívű Natalie elszakadnak egymástól. Mindkettejüknek szembe kell nézni saját démonaival, és megtalálni a kiutat és egymást.
Ash, az Ember az Egységért polgári kampány jelképe, hazamegy Fekete Városba, hogy rendezze sorait. Közös célpontjuk a Tizedik, az a koncentrációs tábor, ahova Tiszta Rózsa a vámpír sötétfajzatokat és a velük szimpatizálókat börtönözte be. Emberi és nem emberi szövetségeseikkel ott találkoznak újra. Ash-nek rejtőzködnie kell, de nem hajlandó lemondani Natalie-ról, sem arról, hogy megdöntse Tiszta Rózsa borzalmas uralmát, és lerombolja a falakat, amelyek mögé a népét zárták. Eközben Natalie váratlanul ismét találkozik a szüleivel, akik kulcsfigurái az őrök Tiszta Rózsa elleni lázadásának. Velük, valamint egy barátjával, Elijah-val bujkál a lázadók föld alatti főhadiszállásán. Bár biztonságban és kényelemben él, Natalie másra sem vágyik, mint hogy megkeresse Ash-t, de az őt túlzottan óvó szülei nem hajlandóak kockára tenni a biztonságukat. De Natalie megesküszik, hogy felkutatja a fiút.
És a történéseket már nemcsak Ash és Natalie szemszögéből látjuk, hanem bekapcsolódik egy harmadik elbeszélő is: egy mélyen elrejtett, sötét titokkal élő, magányos fiú, Edmund, aki egy személyben ellenség és áldozat. A története harminc évvel ezelőttre nyúlik vissza a múltba, még a Tiszta Rózsa előtti időkbe…
A Fekete Város krónikái című trilógia befejező kötete.

A romantika, az akció és a fantasy tökéletes kombinációja. Elisabeth Richards az apokalipszis utáni világ részletes ábrázolásának mestere.
SCHOOL LIBRARY JOURNAL

Egy Rómeó-Júlia történet, amelyben mégis olyan sok az akció, a harag és a lelkifurdalás, hogy a cselekmény vonulata éppen olyan fontos, mint a szerelmi szál. A városi fantasy és a tiltott szerelem rajongói számára kihagyhatatlan.
USA TODAY

Elizabeth Richards drámai érzéke, a részletek iránti alapossága és a feszültségteremtő képessége remek könyvvé teszi a kötetet. Csodálatos!
VOYA

Több szempontból is élvezetes regény: egy drámai szerelem, kegyetlen diszkrimináció, fenyegető erőszak és káosz elegye. Pörgős, érzéki történet egy kisiklott világban.
BOOKLIST
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szárnyak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szárnyak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789632616513
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2640305 / 1150035
  Series:


  TAGS:
  Online Szárnyak ebook, könyvet Szárnyak FB2, Download Szárnyak PDF , Download Szárnyak MOBI, Online Szárnyak könyvet, ingyenes letöltések Szárnyak IPhone, Online könyvet Szárnyak PDF, ingyenes Szárnyak DJVU, ingyenes letöltések Szárnyak TXT, letöltések Szárnyak RTF, Online Szárnyak FB2 , e-könyvet Szárnyak letöltések TXT, ingyenes Szárnyak letöltések könyvet, e-könyvet Szárnyak download MOBI, letöltések Szárnyak IPad, olvas Szárnyak MOBI, olvas Szárnyak DOC, ingyenes Szárnyak AWZ, Download e-könyvet Szárnyak iPad , ingyenes Szárnyak DJVU, Download Szárnyak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szárnyak DVD, olvas Szárnyak TXT, Book Szárnyak letöltések DJVU, Szárnyak letöltések könyvet ingyenes, Szárnyak letöltések könyvet pdf ingyenes, Szárnyak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szárnyak pdf ingyenes, Szárnyak letöltések könyvet epub ingyenes, Szárnyak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply