Szárnyak birodalma


A Szárnyak háborújának folytatásában ismét találkozunk a már megismert madárszereplőkkel, üldözöttekkel és üldözőkkel. A nagy háború véget ért, de a gonosz Traska nem nyerte el a büntetését. Menekül, mert most őt is üldözik, ám közben bosszút forral a háború hőse, Kirrick fiókái ellen.
Madárvilág lakói igencsak megfogyatkoztak a harcban. A Baglyok tanácsa úgy határoz, küldöttséget meneszt a szomszédos Szárnybirodalomba, hogy rábírja az ottani madarak egy részét, költözzenek át a barátságos éghajlatú, táplálékban bővelkedő Madárvilágba. A küldetést Kirrick özvegye, Portia vállalja egy kis pirók társaságában.
Sikerrel jár-e  Portia útja? Mit tartogat a sors Traska számára? Eléri-e őt is a bosszú? A kamasz olvasó izgul a kalandok olvastán, s talán néha eszebe jut, hogy nem pusztán madarakról van itt szó..A Könyv Magyarul!


Letöltések Szárnyak birodalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szárnyak birodalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789631182941
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2165093 / 1037860
  Translator:


  TAGS:
  Online Szárnyak birodalma ebook, könyvet Szárnyak birodalma FB2, Download Szárnyak birodalma PDF , Download Szárnyak birodalma MOBI, Online Szárnyak birodalma könyvet, ingyenes letöltések Szárnyak birodalma IPhone, Online könyvet Szárnyak birodalma PDF, ingyenes Szárnyak birodalma DJVU, ingyenes letöltések Szárnyak birodalma TXT, letöltések Szárnyak birodalma RTF, Online Szárnyak birodalma FB2 , e-könyvet Szárnyak birodalma letöltések TXT, ingyenes Szárnyak birodalma letöltések könyvet, e-könyvet Szárnyak birodalma download MOBI, letöltések Szárnyak birodalma IPad, olvas Szárnyak birodalma MOBI, olvas Szárnyak birodalma DOC, ingyenes Szárnyak birodalma AWZ, Download e-könyvet Szárnyak birodalma iPad , ingyenes Szárnyak birodalma DJVU, Download Szárnyak birodalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szárnyak birodalma DVD, olvas Szárnyak birodalma TXT, Book Szárnyak birodalma letöltések DJVU, Szárnyak birodalma letöltések könyvet ingyenes, Szárnyak birodalma letöltések könyvet pdf ingyenes, Szárnyak birodalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szárnyak birodalma pdf ingyenes, Szárnyak birodalma letöltések könyvet epub ingyenes, Szárnyak birodalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply