Számold meg az állatkákat!

Deákné Bancsó Katalin - Számold meg az állatkákat!

A matematikai problémák hátterében gyakran megtaláljuk a szám- vagy mennyiségfogalom bizonytalanságát. Sokszor az ötös számkörben sem biztos az első osztályos gyermekek mennyiségismerete, illetve a műveletek elvégzése már ezen a tartományon belül is nehézségekbe ütközik.
E munkafüzet három-, négyéves kortól használható, illetve elvégezheti a feladatokat minden olyan kisgyermek, akinél az óvodában vagy az iskolában a matematikai ismeretekben lemaradás mutatkozik.
Az egyszerű feladatok a kicsiknek sikerélményt nyújtanak, hiszen ők már tudnak számolni, és megteremtik a megfelelő jártasságot a számok világában. A nagyobbak esetében viszont, akiknél bizonytalanság tapasztalható, segít feltárni a problémák gyökerét.
Az ötös számkörön belül a füzetben a mennyiségazonosítás, a több-kevesebb fogalma, a bontás, a pótlás, a számszomszédok, sőt a gondolkodtató feladatok is helyet kaptak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Számold meg az állatkákat! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Számold meg az állatkákat! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  64
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  120 gr
  ISBN:
  9789639991309
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2220596 / 1076552
  Series:


  TAGS:
  Online Számold meg az állatkákat! ebook, könyvet Számold meg az állatkákat! FB2, Download Számold meg az állatkákat! PDF , Download Számold meg az állatkákat! MOBI, Online Számold meg az állatkákat! könyvet, ingyenes letöltések Számold meg az állatkákat! IPhone, Online könyvet Számold meg az állatkákat! PDF, ingyenes Számold meg az állatkákat! DJVU, ingyenes letöltések Számold meg az állatkákat! TXT, letöltések Számold meg az állatkákat! RTF, Online Számold meg az állatkákat! FB2 , e-könyvet Számold meg az állatkákat! letöltések TXT, ingyenes Számold meg az állatkákat! letöltések könyvet, e-könyvet Számold meg az állatkákat! download MOBI, letöltések Számold meg az állatkákat! IPad, olvas Számold meg az állatkákat! MOBI, olvas Számold meg az állatkákat! DOC, ingyenes Számold meg az állatkákat! AWZ, Download e-könyvet Számold meg az állatkákat! iPad , ingyenes Számold meg az állatkákat! DJVU, Download Számold meg az állatkákat! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Számold meg az állatkákat! DVD, olvas Számold meg az állatkákat! TXT, Book Számold meg az állatkákat! letöltések DJVU, Számold meg az állatkákat! letöltések könyvet ingyenes, Számold meg az állatkákat! letöltések könyvet pdf ingyenes, Számold meg az állatkákat! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Számold meg az állatkákat! pdf ingyenes, Számold meg az állatkákat! letöltések könyvet epub ingyenes, Számold meg az állatkákat! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply