Számítógéphasználat mindenkinek


indows 7 és XP, valamint Office 2007 és 2010 programokkal. Ennek a “Hogyan használjam?” c. kiadvány alapján készült könyvnek a segítségével alapszintről elindulva, a számítógép megvásárlásától és első bekapcsolásától kezdve, a különféle felhasználói programok alkalmazásáig mindent megtanulhat. A kiadvány ajánlható mindenkinek, aki meg szeretné tanulni a számítógépek kezelését, illetve az ehhez nélkülözhetetlen kifejezések használatát. A könyv az alapoktól indulva vezeti olvasóját a ma már szinte az általános műveltséghez is hozzátartozó ismereteken át a gyakorlati tudnivalókig. A leírtak tanfolyamok tapasztalataira épülnek, mindazok számára ajánlott, akik meg szeretnék ismerni a számítógépek kezelését, a leggyakrabban alkalmazott programok használatát, kezelésének fortélyait. Továbbra is tartottuk magunkat ahhoz a stílushoz, hogy a könyv a kezdő felhasználók számára is könnyedén érthető, követhető legyen és semmiképpen se keltse egy szakmai dokumentáció látszatát. Mottónk az, hogy a felhasználónak ne azt mutassuk meg, hogy egy adott programfunkció mire szolgál, hanem azt, hogy egy elvégezni kívánt tevékenységet, milyen program-funkció segítségével tud ellátni úgy, hogy a megtanultakat a mindennapi életben is kamatoztathassa. Főbb témakörök: Történeti áttekintés, Alapismeretek, alapfogalmak, A számítógép részegységei, Gépkezelés, Szoftverek, Programozás-elmélet, Windows 7 és Windows XP, Total Commander, Állománytömörítés, Vírusok, Számítógép-hálózatok, Internet, Elektronikus levelezés, Microsoft Mail, Outlook 2007 és 2010, Adatbiztonság és atvédelem, Szövegszerkesztés, Wordpad, Word 2007 és 2010, Táblázatkezelés, Excel 2007 és 2010, Adatbázis-kezelés, Access 2007 és 2010, Prezentáció-készítés, PowerPoint 2007 és 2010, Grafika, Kifejezésgyűjtemény, Kódtáblázatok, Ellenőrző kérdések, feladatok, Stb.A Könyv Magyarul!


Letöltések Számítógéphasználat mindenkinek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Számítógéphasználat mindenkinek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  BBS-Info Kft.
  Number of Pages:
  664
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  790 gr
  ISBN:
  0609001298296
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  SL#2104872139  TAGS:
  Online Számítógéphasználat mindenkinek ebook, könyvet Számítógéphasználat mindenkinek FB2, Download Számítógéphasználat mindenkinek PDF , Download Számítógéphasználat mindenkinek MOBI, Online Számítógéphasználat mindenkinek könyvet, ingyenes letöltések Számítógéphasználat mindenkinek IPhone, Online könyvet Számítógéphasználat mindenkinek PDF, ingyenes Számítógéphasználat mindenkinek DJVU, ingyenes letöltések Számítógéphasználat mindenkinek TXT, letöltések Számítógéphasználat mindenkinek RTF, Online Számítógéphasználat mindenkinek FB2 , e-könyvet Számítógéphasználat mindenkinek letöltések TXT, ingyenes Számítógéphasználat mindenkinek letöltések könyvet, e-könyvet Számítógéphasználat mindenkinek download MOBI, letöltések Számítógéphasználat mindenkinek IPad, olvas Számítógéphasználat mindenkinek MOBI, olvas Számítógéphasználat mindenkinek DOC, ingyenes Számítógéphasználat mindenkinek AWZ, Download e-könyvet Számítógéphasználat mindenkinek iPad , ingyenes Számítógéphasználat mindenkinek DJVU, Download Számítógéphasználat mindenkinek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Számítógéphasználat mindenkinek DVD, olvas Számítógéphasználat mindenkinek TXT, Book Számítógéphasználat mindenkinek letöltések DJVU, Számítógéphasználat mindenkinek letöltések könyvet ingyenes, Számítógéphasználat mindenkinek letöltések könyvet pdf ingyenes, Számítógéphasználat mindenkinek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Számítógéphasználat mindenkinek pdf ingyenes, Számítógéphasználat mindenkinek letöltések könyvet epub ingyenes, Számítógéphasználat mindenkinek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply