Számítógép-architektúrák


Az informatika, hasonlóan más technikai és tudományos ágakhoz, erősen specializált. A hálózati architektúrák, az adatbázis-kezelés, a programozáselmélet és -gyakorlat, a hardvereszközök tervezésének gyakorlati kérdései olyan részterületek, amelyek művelése elmélyült, szakirányú ismereteket feltételeznek. Ezért érdekesek és fontosak azok a munkák, amelyek a számítógépek funkcionális anatómiájával foglalkoznak, azaz a számítógép-architektúrákkal, a számítógép egészével. Tanenbaum professzor könyve a számítógép-architektúrák széles ívű áttekintését adja. Bevezetésként sorra veszi a számítógép-generációkat és karakterizálja a közöttük lévő különbségeket, majd egy számítógép felépítését vázolja fel, kiindulva a processzortól, a sínrendszereken át egészen a perifériákig. Tárgyalja a digitális-logikai szintet, amely a digitális számítástechnika jelenlegi logikai alapjainak tekinthető. A mikroarchitektúrát bemutató fejezetet az utasításformátumok és címzési módok ismertetése, illetve összehasonlítása követi. Fontos esettanulmány a Pentium II processzor címzési módjainak részletes ismertetése. A lényegét tekintve processzor-architekturális szint után a szerző a memóriakezelés módjait, majd a klasszikus processzusütemezési algoritmusokat ismerteti. Megismerkedhetünk a nyelvi szinttel, nevezetesen az assembly nyelv szintjével, illetve a többmenetes folyamat lépéseivel, melyek során a forráskódból futtatható gépi kód lesz. És végül fontos, hogy képet alkossunk a párhuzamos végrehajtást támogató hardver- és szoftverkomponensekről, hiszen a párhuzamos architektúrák ma már sok szempontból a jelent képviselik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Számítógép-architektúrák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Számítógép-architektúrák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Panem Könyvkiadó
  Number of Pages:
  718
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  800 gr
  ISBN:
  0609001358495
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  SL#2105136881  TAGS:
  Online Számítógép-architektúrák ebook, könyvet Számítógép-architektúrák FB2, Download Számítógép-architektúrák PDF , Download Számítógép-architektúrák MOBI, Online Számítógép-architektúrák könyvet, ingyenes letöltések Számítógép-architektúrák IPhone, Online könyvet Számítógép-architektúrák PDF, ingyenes Számítógép-architektúrák DJVU, ingyenes letöltések Számítógép-architektúrák TXT, letöltések Számítógép-architektúrák RTF, Online Számítógép-architektúrák FB2 , e-könyvet Számítógép-architektúrák letöltések TXT, ingyenes Számítógép-architektúrák letöltések könyvet, e-könyvet Számítógép-architektúrák download MOBI, letöltések Számítógép-architektúrák IPad, olvas Számítógép-architektúrák MOBI, olvas Számítógép-architektúrák DOC, ingyenes Számítógép-architektúrák AWZ, Download e-könyvet Számítógép-architektúrák iPad , ingyenes Számítógép-architektúrák DJVU, Download Számítógép-architektúrák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Számítógép-architektúrák DVD, olvas Számítógép-architektúrák TXT, Book Számítógép-architektúrák letöltések DJVU, Számítógép-architektúrák letöltések könyvet ingyenes, Számítógép-architektúrák letöltések könyvet pdf ingyenes, Számítógép-architektúrák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Számítógép-architektúrák pdf ingyenes, Számítógép-architektúrák letöltések könyvet epub ingyenes, Számítógép-architektúrák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply