Számítástechnikai feladatok és megoldások


Ezt a könyvet egyaránt ajánljuk tanulóknak és tanároknak is. Tanulóknak azért, mert a könyv feladatokon keresztül ismerteti meg a számítógép használatához szükséges tudnivalókat, így a feladatokhoz elkészítési tanácsok is tartoznak. A tanárok pedig a könyv példáit felhasználva végighaladhatnak az anyagon, de akár órai, vagy házi feladatnak is adhatják a példákat.
A könyv példái természetesen csak egy igen kis szeletét mutatják meg a számítógépkezelés rejtelmeinek, de a fontosabb témák mindegyikéből találunk ízelítőt. A kedves olvasó tehát ne várjon el egy minden részleten végigvezető feladatgyűjteményt, hiszen ha azt kívánná, úgy a feladatok elkészítése saját magának is jópár évébe telne, addig pedig már egy újabb verzió is megjelenik a piacon. A lényeg az, hogy megismerjük a lehetőségeket, és a legfontosabb funkciókat. Természetesen, hogy kinek mi elegendő és mi nem, az egyéni képességek kérdése. Ez a könyv nem egy tankönyv, amely minden részletében bemutatja a szoftverek
lehetőségeit, hanem egy segédanyag, amely olyan példákat ismertet, amelyek segítségével könnyebben tudjuk megismerni a számítógép kezelésének legfontosabb tudnivalóit.
A feladatok természetesen nem csupán az e könyvben leírt módon oldhatók meg. Biztos, hogy a javasolt megoldástól jobbak is találhatók, de a kezdőknek ez sokszor így praktikusabb. Az elkészítési módszer tehát csak egyetlen lehetőség, így ha valaki más módon oldja meg a feladatot, de az eredmény azonos, az ugyanúgy helyesnek számít. A feladatok sok esetben eltérnek az életben megszokottól, például több formázást tartalmaznak, de ezek szándékosak, pontosan azért, hogy gyakorolhassuk elehetőségeket is.
A feladatok Windows és az Office XP programcsomagban megtalálható szoftverek felhasználásával készíthetők el, de kivitelezhetők más, régebbi verziókban is. Így amennyiben pedig valaki más szoftverrel kívánja elvégezni a feladatokat, úgy természetesen használhatja azt, vagy alkalmazhat más képeket és betűtípusokat is a hiányzóak helyett, hiszen a lényeg nem a pontos azonosság, hanem az elkészítés menetének megismerése. Természetesen az is előfordulhat, hogy a kész megoldás valamilyen apróbb eltérést mutat a könyvben szereplőhöz képest, mivel sajnos például a Wordre jellemző, hogy a nyomtató beállításától függően tördeli
a dokumentumöt. Ezen eltérések azonban semmit sem vonnak le az elkészített anyag értékéből. A lényeg az, hogy a megfelelő műveleteket megtanuljuk használni, s azt majd az életben előforduló feladatnál hasznosítani tudjuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Számítástechnikai feladatok és megoldások ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Számítástechnikai feladatok és megoldások ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  112
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789638628855
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2092733 / 1011595
  Format:


  TAGS:
  Online Számítástechnikai feladatok és megoldások ebook, könyvet Számítástechnikai feladatok és megoldások FB2, Download Számítástechnikai feladatok és megoldások PDF , Download Számítástechnikai feladatok és megoldások MOBI, Online Számítástechnikai feladatok és megoldások könyvet, ingyenes letöltések Számítástechnikai feladatok és megoldások IPhone, Online könyvet Számítástechnikai feladatok és megoldások PDF, ingyenes Számítástechnikai feladatok és megoldások DJVU, ingyenes letöltések Számítástechnikai feladatok és megoldások TXT, letöltések Számítástechnikai feladatok és megoldások RTF, Online Számítástechnikai feladatok és megoldások FB2 , e-könyvet Számítástechnikai feladatok és megoldások letöltések TXT, ingyenes Számítástechnikai feladatok és megoldások letöltések könyvet, e-könyvet Számítástechnikai feladatok és megoldások download MOBI, letöltések Számítástechnikai feladatok és megoldások IPad, olvas Számítástechnikai feladatok és megoldások MOBI, olvas Számítástechnikai feladatok és megoldások DOC, ingyenes Számítástechnikai feladatok és megoldások AWZ, Download e-könyvet Számítástechnikai feladatok és megoldások iPad , ingyenes Számítástechnikai feladatok és megoldások DJVU, Download Számítástechnikai feladatok és megoldások e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Számítástechnikai feladatok és megoldások DVD, olvas Számítástechnikai feladatok és megoldások TXT, Book Számítástechnikai feladatok és megoldások letöltések DJVU, Számítástechnikai feladatok és megoldások letöltések könyvet ingyenes, Számítástechnikai feladatok és megoldások letöltések könyvet pdf ingyenes, Számítástechnikai feladatok és megoldások pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Számítástechnikai feladatok és megoldások pdf ingyenes, Számítástechnikai feladatok és megoldások letöltések könyvet epub ingyenes, Számítástechnikai feladatok és megoldások ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply