Számítástechnika másként

Abaházi Viktor (Szerk.) - Számítástechnika másként

Tisztlet Olvasó!
Ez a könyvecske rendhagyó módon közelíti meg a ma már mindennapi életünkbe is beköltöző számítástechnikát. Tudomásul kell venni, hogy a számítógépek világában sem minden szép és jó. Bizony életünket nem csak megkönnyíti, hanem bosszankodásokkal telivé is teszi a számítógépünk. A gépek gyakran nem azt csinálják, amit mi szeretnénk, ráadásul rengeteg pénzünkbe is kerülnek. A hardver és szoftvergyártók közös érdeke az, hogy minél gyorsabban elavuljon számítógépünk, ezért megpróbálják elhitetni velünk, hogy a régi gép és szoftver már semmire sem jó. Meg kell vennünk az újat, pedig a szoftverrel kapcsoalatos problémák száma négyzetesen arányos annak tudásával. E könyv ezen nehéz pillanatokon segít át minket. Ráadásul hátsó gondolataival, történeteivel, Murphy törvényeivel és humoros képeivel egyúttal megpróbálja elvenni a kedvünket is attól, hogy számítógép közelébe kerüljünk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Számítástechnika másként ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Számítástechnika másként ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 17 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  64
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9638628863
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:


  TAGS:
  Online Számítástechnika másként ebook, könyvet Számítástechnika másként FB2, Download Számítástechnika másként PDF , Download Számítástechnika másként MOBI, Online Számítástechnika másként könyvet, ingyenes letöltések Számítástechnika másként IPhone, Online könyvet Számítástechnika másként PDF, ingyenes Számítástechnika másként DJVU, ingyenes letöltések Számítástechnika másként TXT, letöltések Számítástechnika másként RTF, Online Számítástechnika másként FB2 , e-könyvet Számítástechnika másként letöltések TXT, ingyenes Számítástechnika másként letöltések könyvet, e-könyvet Számítástechnika másként download MOBI, letöltések Számítástechnika másként IPad, olvas Számítástechnika másként MOBI, olvas Számítástechnika másként DOC, ingyenes Számítástechnika másként AWZ, Download e-könyvet Számítástechnika másként iPad , ingyenes Számítástechnika másként DJVU, Download Számítástechnika másként e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Számítástechnika másként DVD, olvas Számítástechnika másként TXT, Book Számítástechnika másként letöltések DJVU, Számítástechnika másként letöltések könyvet ingyenes, Számítástechnika másként letöltések könyvet pdf ingyenes, Számítástechnika másként pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Számítástechnika másként pdf ingyenes, Számítástechnika másként letöltések könyvet epub ingyenes, Számítástechnika másként ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply