Szambadráma – A brazil pszichodráma 6.


Azon túlmenően, hogy Brazília a napfény, a futball, a karnevál és a szamba országa, a világ legnagyobb pszichodráma-közösségének is otthona. A Brazil Pszichodráma Szövetség négy-ötezer szakembert és közel ötven tagszervezetet számlál. A szakirodalom is könyvtárnyi méretű – azonban, mivel portugál nyelven íródtak, ez az értékes anyag nem került bele a nemzetközi tudományos forgalomba. Ennek a gyűjteményes kötetnek magyar nyelvű hozzáférhetősége hatalmas szerencse. Kellett hozzá egy erdélyi hazánkfia, Figusch Zoltán, aki – átmenetileg Brazíliában is működve – felismerte egy válogatás angol nyelvű megjelentetésének a fontosságát. A felismerést komoly szervezés és cselekvés követte – a kötet megjelent egy londoni kiadónál. S örömmel kaptunk a lehetőségen, hogy ez a fantasztikus anyag, Figusch Zoli nagyvonalúságának köszönhetően, magyarul is megjelenhet. A szerkesztő előszavában olvashatunk a válogatás szempontjairól és dilemmáiról. Mint a készülő fordítások első kritikusa, biztosíthatom a kedves Olvasót, hogy a könyvben végül helyet kapott írások átfogó és lenyűgöző képet festenek a brazil pszichodráma-mozgalomról. A történeti hátteret és összefüggéseket felrajzoló írások után az elméletet és a technikát megújító gondolatokkal, ötletekkel találkozunk, melyek remélhetőleg megihletik majd a hazai szakembereket is. Ennek a hatásnak komoly része adódhat abból, ahogyan ezek az írások ablakot nyitnak a déli félteke kulturális sokszínűségére. Ezt a sodró, magával ragadó kultúrát hangsúlyozza a kötet címe is: Szambadráma. (Dr. Biró Sándor)A Könyv Magyarul!


Letöltések Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  182
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789639410794
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2096711 / 1013160  TAGS:
  Online Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. ebook, könyvet Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. FB2, Download Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. PDF , Download Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. MOBI, Online Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. könyvet, ingyenes letöltések Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. IPhone, Online könyvet Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. PDF, ingyenes Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. DJVU, ingyenes letöltések Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. TXT, letöltések Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. RTF, Online Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. FB2 , e-könyvet Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. letöltések TXT, ingyenes Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. letöltések könyvet, e-könyvet Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. download MOBI, letöltések Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. IPad, olvas Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. MOBI, olvas Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. DOC, ingyenes Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. AWZ, Download e-könyvet Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. iPad , ingyenes Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. DJVU, Download Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. DVD, olvas Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. TXT, Book Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. letöltések DJVU, Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. letöltések könyvet ingyenes, Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. letöltések könyvet pdf ingyenes, Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. pdf ingyenes, Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. letöltések könyvet epub ingyenes, Szambadráma – A brazil pszichodráma 6. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply