Szamárfül

Romhányi József - Szamárfül

"Mert mi a fül? Egy hasáb csacskaság, csenevésszé összeaszalt esszé, olvasótoborzó tartalmi torzó. (Az szól mellette, hogy csak az olvassa, aki már megvette.) A fül feltétlenül előlegezett közvélemény-keresztmetszet. Hogy tetszett, megtudhatod belőle, ha elolvasod előre. Vagy futólag utólag, így arra késztet, mit elméd már félig megemésztett, kérőzd fel akarva, nem akarva, mint egy kiló silót a marha. Ám mit sem tehetek ellene, állatmeséimet ajánlanom kellene, remélve, hogy meglelik itt-ott benne az emberit." Ezzel a füllel – csúfondáros szamárfüllel ajánlja maga a szerző az olvasók figyelmébe Szamárfül című halhatatlan kötetet.



A Könyv Magyarul!


Letöltések Szamárfül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Szamárfül ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  101
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  198 gr
  ISBN:
  9789634154082
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2233855 / 1088495
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Szamárfül ebook, könyvet Szamárfül FB2, Download Szamárfül PDF , Download Szamárfül MOBI, Online Szamárfül könyvet, ingyenes letöltések Szamárfül IPhone, Online könyvet Szamárfül PDF, ingyenes Szamárfül DJVU, ingyenes letöltések Szamárfül TXT, letöltések Szamárfül RTF, Online Szamárfül FB2 , e-könyvet Szamárfül letöltések TXT, ingyenes Szamárfül letöltések könyvet, e-könyvet Szamárfül download MOBI, letöltések Szamárfül IPad, olvas Szamárfül MOBI, olvas Szamárfül DOC, ingyenes Szamárfül AWZ, Download e-könyvet Szamárfül iPad , ingyenes Szamárfül DJVU, Download Szamárfül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szamárfül DVD, olvas Szamárfül TXT, Book Szamárfül letöltések DJVU, Szamárfül letöltések könyvet ingyenes, Szamárfül letöltések könyvet pdf ingyenes, Szamárfül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szamárfül pdf ingyenes, Szamárfül letöltések könyvet epub ingyenes, Szamárfül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply