Száguldás – Földön, vízen, levegőben

Supák Tibor - Száguldás - Földön, vízen, levegőben

Egy pár kerék, egy felvezető autó, és a bringás már 268 kilométeres óránkénti sebességgel tekeri a pedálokat. Van, aki "szarvánál fogva" zabolázza meg a lóerőket, és 600 kilométeres tempóval száguld motorja nyergében. A bűvös határt, a hangsebességet már rég túlszárnyalta egy rakétahajtóműves repülő, ám egy kiszáradt sóstó medrében rövidesen feldübörögtek a négy keréken guruló szuperszonikus gépcsodák, hogy bizonyítsák, a száguldásnak a földön sincsenek határai. A pöfögő gőzmozdonyok helyét átvették a sínek felett lebegő mágnesvonatok és az 570 kilométeres sebességgel száguldó TGV. A szelek szárnyán suhanó vitorlások mellett jókora hullámokat vetve húznak el a sugárhajtóműves versenyhajók. Egy nyugdíjba vonuló repülőgép alig egy óra alatt átrepült Amerika fölött, míg a pilóta nélküli kísérleti repülő már a hangsebesség tízszeresét ostromolta. Egy ember 39 kilométer magasan kilépett a semmibe, és hangsebességgel suhant a föld felé. S hogy mit hoz a jövő? Talán még sebesebb, még dübörgőbb gépekkel juthatunk majd el pillanatok alatt a világ egyik végéről a másikra. De az is lehet, hogy beköszönt a "zöld gépek" kora, villanyautón furikázunk, és nyugodtan szeljük majd a habokat a napelemes hajó fedélzetén, gyönyörködve a tájban.A Könyv Magyarul!


Letöltések Száguldás – Földön, vízen, levegőben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Száguldás – Földön, vízen, levegőben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  492 gr
  ISBN:
  9786155230196
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2233743 / 1088372  TAGS:
  Online Száguldás – Földön, vízen, levegőben ebook, könyvet Száguldás – Földön, vízen, levegőben FB2, Download Száguldás – Földön, vízen, levegőben PDF , Download Száguldás – Földön, vízen, levegőben MOBI, Online Száguldás – Földön, vízen, levegőben könyvet, ingyenes letöltések Száguldás – Földön, vízen, levegőben IPhone, Online könyvet Száguldás – Földön, vízen, levegőben PDF, ingyenes Száguldás – Földön, vízen, levegőben DJVU, ingyenes letöltések Száguldás – Földön, vízen, levegőben TXT, letöltések Száguldás – Földön, vízen, levegőben RTF, Online Száguldás – Földön, vízen, levegőben FB2 , e-könyvet Száguldás – Földön, vízen, levegőben letöltések TXT, ingyenes Száguldás – Földön, vízen, levegőben letöltések könyvet, e-könyvet Száguldás – Földön, vízen, levegőben download MOBI, letöltések Száguldás – Földön, vízen, levegőben IPad, olvas Száguldás – Földön, vízen, levegőben MOBI, olvas Száguldás – Földön, vízen, levegőben DOC, ingyenes Száguldás – Földön, vízen, levegőben AWZ, Download e-könyvet Száguldás – Földön, vízen, levegőben iPad , ingyenes Száguldás – Földön, vízen, levegőben DJVU, Download Száguldás – Földön, vízen, levegőben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Száguldás – Földön, vízen, levegőben DVD, olvas Száguldás – Földön, vízen, levegőben TXT, Book Száguldás – Földön, vízen, levegőben letöltések DJVU, Száguldás – Földön, vízen, levegőben letöltések könyvet ingyenes, Száguldás – Földön, vízen, levegőben letöltések könyvet pdf ingyenes, Száguldás – Földön, vízen, levegőben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Száguldás – Földön, vízen, levegőben pdf ingyenes, Száguldás – Földön, vízen, levegőben letöltések könyvet epub ingyenes, Száguldás – Földön, vízen, levegőben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply