Szabó Magda – Ez mind én voltam…

Kónya Judit - Szabó Magda - Ez mind én voltam...

Melyek azok az "örök kérdések+, amelyek Szabó Magdát foglalkoztatták? Milyen körülmények között születtek népszerű ifjúsági művei? Mit jelentett az írónő számára Debrecen? Hitelt adhatunk-e életrajzi regényeinek?

Kónya Judit közel négy évtizeden keresztül kísérte figyelemmel Szabó Magda pályáját, és próbálta megfejteni az írónő fordulatokban gazdag élete és felejthetetlen művei közti – olykor rejtélyesnek tűnő – összefüggéseket. Így született meg ez a rendhagyó kötet, mely felerészben a szerző 1977-ben megjelent munkájának átdolgozott változata, felerészben pedig az utóbbi három évtizedben született gondolatait és értő elemzéseit tartalmazza.

A bensőséges hangvételű monográfia nem csupán az életmű ismertetésére vállalkozik, de az alkotások mögötti lélektani tényezőket is feltérképezi, miközben az életrajzi regényekből, visszaemlékezésekből és interjúkból származó idézetekkel próbálja közelebb hozni az olvasókhoz a kortárs magyar irodalom egyik legkitárulkozóbb, mégis ismeretlen íróját, Szabó Magdát.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szabó Magda – Ez mind én voltam… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szabó Magda – Ez mind én voltam… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  228
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789639604636
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2102020 / 1046693  TAGS:
  Online Szabó Magda – Ez mind én voltam… ebook, könyvet Szabó Magda – Ez mind én voltam… FB2, Download Szabó Magda – Ez mind én voltam… PDF , Download Szabó Magda – Ez mind én voltam… MOBI, Online Szabó Magda – Ez mind én voltam… könyvet, ingyenes letöltések Szabó Magda – Ez mind én voltam… IPhone, Online könyvet Szabó Magda – Ez mind én voltam… PDF, ingyenes Szabó Magda – Ez mind én voltam… DJVU, ingyenes letöltések Szabó Magda – Ez mind én voltam… TXT, letöltések Szabó Magda – Ez mind én voltam… RTF, Online Szabó Magda – Ez mind én voltam… FB2 , e-könyvet Szabó Magda – Ez mind én voltam… letöltések TXT, ingyenes Szabó Magda – Ez mind én voltam… letöltések könyvet, e-könyvet Szabó Magda – Ez mind én voltam… download MOBI, letöltések Szabó Magda – Ez mind én voltam… IPad, olvas Szabó Magda – Ez mind én voltam… MOBI, olvas Szabó Magda – Ez mind én voltam… DOC, ingyenes Szabó Magda – Ez mind én voltam… AWZ, Download e-könyvet Szabó Magda – Ez mind én voltam… iPad , ingyenes Szabó Magda – Ez mind én voltam… DJVU, Download Szabó Magda – Ez mind én voltam… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szabó Magda – Ez mind én voltam… DVD, olvas Szabó Magda – Ez mind én voltam… TXT, Book Szabó Magda – Ez mind én voltam… letöltések DJVU, Szabó Magda – Ez mind én voltam… letöltések könyvet ingyenes, Szabó Magda – Ez mind én voltam… letöltések könyvet pdf ingyenes, Szabó Magda – Ez mind én voltam… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szabó Magda – Ez mind én voltam… pdf ingyenes, Szabó Magda – Ez mind én voltam… letöltések könyvet epub ingyenes, Szabó Magda – Ez mind én voltam… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply