Szabadság


“Ne légy törpe. Próbáld elérni a képességeidben rejlő legvégső magasságot. De csak a saját igazságod, a saját felfedezésed fog felszabadítani; semmi más nem tudja ezt megtenni.”


Osho a szabadság három dimenzióján keresztül mutatja be az önmegvalósítás lehetőségeit. Az első, amikor szabaddá válsz “valamitől”, ez az állapot a külső erők – szülők, társadalom, vallás – által rád kényszerített korlátok lerombolása. A következő fázis a szabadság “valamire”, egy pozitív állapot, amelyben magadhoz ölelsz és megteremtesz valamit – például egy kiteljesítő kapcsolatot, egy művészi vagy humanitárius látomást. És végül létezik a “puszta szabadság”, a legmagasabb rendű és legértékesebb fázis. Ez utóbbi több mint csupán ellenezni vagy támogatni valamit; ez az a szabadság, amelyben egyszerűen önmagad vagy, és igaz módon válaszolsz minden egyes pillanatra.


Ez a kötet – ahogy a teljes sorozat is – arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézőpontokra, amelyek nem engedik, hogy önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit elkerülni próbálsz, hiszen ez adja majd meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz. Segít beazonosítani a szabadságod útjában álló akadályokat, akár a környezeted, akár saját magad állítottad őket. Segít bölcsen megválasztani a megvívandó csatákat, és megtalálni a bátorságot ahhoz, hogy hű legyél önmagadhoz.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Szabadság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Szabadság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  190
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789635289455
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2082447 / 1008101
  Translator:


  TAGS:
  Online Szabadság ebook, könyvet Szabadság FB2, Download Szabadság PDF , Download Szabadság MOBI, Online Szabadság könyvet, ingyenes letöltések Szabadság IPhone, Online könyvet Szabadság PDF, ingyenes Szabadság DJVU, ingyenes letöltések Szabadság TXT, letöltések Szabadság RTF, Online Szabadság FB2 , e-könyvet Szabadság letöltések TXT, ingyenes Szabadság letöltések könyvet, e-könyvet Szabadság download MOBI, letöltések Szabadság IPad, olvas Szabadság MOBI, olvas Szabadság DOC, ingyenes Szabadság AWZ, Download e-könyvet Szabadság iPad , ingyenes Szabadság DJVU, Download Szabadság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Szabadság DVD, olvas Szabadság TXT, Book Szabadság letöltések DJVU, Szabadság letöltések könyvet ingyenes, Szabadság letöltések könyvet pdf ingyenes, Szabadság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Szabadság pdf ingyenes, Szabadság letöltések könyvet epub ingyenes, Szabadság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply