Sylvia a Moszad-harcos

Ram Oren - Sylvia a Moszad-harcos

Hogyan válik valaki hírszerzővé? Milyen alkalmassági szempontok alapján választják ki a titkosszolgálat leendő tagját? Miként zajlik az időigényes és szigorú kiképzés? Milyen próbákon és vizsgákon kell a jelöltnek túljutnia, hogy aztán önállóan vehessen részt operatív akciókban?

A Moszad, vagyis az izraeli titkosszolgálat legfőbb tevékenysége a színfalak mögött zajlik. E könyv szerzői most mégis arra vállalkoztak, hogy valóságos események alapján adjanak választ e kérdésekre.

Sylvia Rafaelt és életútját állítja a középpontba ez a fekete-fehér fotókkal is dokumentált kötet. A gyönyörű, intelligens, különleges asszony, jóllehet nem született zsidónak a vallás szabályai szerint, mégis e néphez tartozott, s elkötelezte magát sorsa és jövője mellett. Mélységes küldetéstudata segíti abban, hogy a Moszad egyik legsikeresebb hírszerzőjévé váljon.

Az 1970-es években a Moszad ádáz küzdelmet folytat a leghírhedtebb arab terrorszervezet, a Fekete Szeptember ellen, amelynek a nevét leginkább a müncheni olimpia idején, az izraeli sportolók lemészárlása után tanulta meg a világ. A terroristák vezetője, a merénylet kiötlője, Ali Haszan Szalama után indul meg a hajtóvadászat, amelyben Sylvia a különleges operatív egység tagjaként vehet részt, miután lépésről lépésre teljesítette a kiképzés követelményeit.

A mindkét oldalon szervezett elszánt akciók, sikeres és kudarcot valló merényletek valóban megtörténtek. De a tények átélhető élménnyé válnak a heves érzelmek: a düh, a bosszúvágy, az elkeseredés, a kiábrándulás és a párhuzamos romantikus szerelmi történetek tükrében.

A szerzők:

Ram Oren, a küldöncből lett újságíró, ügyvéd és kiadótulajdonos, Izrael első számú best-seller írója: regényei eddig több mint 1 millió példányban jelentek meg. Kiválóan ért drámai helyzetek és karakteres szereplők megteremtéséhez, az izgalom és a romantika közötti feszültség fenntartásához ezért is tekintik az izraeli John Grishamnek.

Moti Kfir több fontos tisztséget töltött be az izraeli titkosszolgálat operatív egységénél, többek között ő vezette az egység kiképző intézményét. A történelemtudományok doktora címet a párizsi Sorbonne-on szerezte.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sylvia a Moszad-harcos ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sylvia a Moszad-harcos ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  342
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789633030356
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2218906 / 1074981
  Translator:


  TAGS:
  Online Sylvia a Moszad-harcos ebook, könyvet Sylvia a Moszad-harcos FB2, Download Sylvia a Moszad-harcos PDF , Download Sylvia a Moszad-harcos MOBI, Online Sylvia a Moszad-harcos könyvet, ingyenes letöltések Sylvia a Moszad-harcos IPhone, Online könyvet Sylvia a Moszad-harcos PDF, ingyenes Sylvia a Moszad-harcos DJVU, ingyenes letöltések Sylvia a Moszad-harcos TXT, letöltések Sylvia a Moszad-harcos RTF, Online Sylvia a Moszad-harcos FB2 , e-könyvet Sylvia a Moszad-harcos letöltések TXT, ingyenes Sylvia a Moszad-harcos letöltések könyvet, e-könyvet Sylvia a Moszad-harcos download MOBI, letöltések Sylvia a Moszad-harcos IPad, olvas Sylvia a Moszad-harcos MOBI, olvas Sylvia a Moszad-harcos DOC, ingyenes Sylvia a Moszad-harcos AWZ, Download e-könyvet Sylvia a Moszad-harcos iPad , ingyenes Sylvia a Moszad-harcos DJVU, Download Sylvia a Moszad-harcos e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sylvia a Moszad-harcos DVD, olvas Sylvia a Moszad-harcos TXT, Book Sylvia a Moszad-harcos letöltések DJVU, Sylvia a Moszad-harcos letöltések könyvet ingyenes, Sylvia a Moszad-harcos letöltések könyvet pdf ingyenes, Sylvia a Moszad-harcos pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sylvia a Moszad-harcos pdf ingyenes, Sylvia a Moszad-harcos letöltések könyvet epub ingyenes, Sylvia a Moszad-harcos ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply