Svédország


Svédország, amely csak nemrégiben csatlakozott az Európai Unióhoz, átalakulóban lévő ország. Albin Hansson a harmincas években kezdte meg a mindenkinek jólétet biztosító társadalom alapjainak lerakását – ám azóta sok minden megváltozott. Az eredeti és valószínűleg utánozhatatlan „svéd modell” megpróbált alkalmazkodni az új körülményekhez, de végül kénytelen volt feladni a harcot. A gazdasággal együtt a társadalom is átalakult. Ha a svéd ipar talpon akar maradni, kiterjedt piacra van
szüksége, és ezt csakis Európában találhatja meg. A svédek még mindig vallják a jóléti
társadalom alapelveit, de egyre jobban vonzódnak a globális fogyasztási szokásokhoz,
magatartásokhoz, mítoszokhoz és divatokhoz. Akárcsak a többi skandináv államban, itt is
a közös, hagyományos értékek adják az egyre sokszínűbb társadalom összetartó erejét:
az állami intézményrendszer tisztelete, a nemzeti büszkeség és a természet végtelen
szeretete. A környezetet itt mindenekelőtt nemzeti vagyonként, sőt örökségként kezelik.
A jávorszarvasok otthonául szolgáló sűrű erdők, a télen jég és hóborította tavak,
a tenger, amelynek partján romantikus fjordok és homokos strandok váltakoznak,
a nyugodtan csordogáló vagy éppen féktelenül száguldó folyók Károly Gusztáv minden
alattvalójának szívéhez közel állnak.
Svédország, végtelen erdőségeivel, hol vadul rohanó, hol nyugodtan csordogáló folyóival, az éjféli nappal, amely végigsimít a magányos fjordokon és a hófehér homokkal borított tengerparton, egész Skandinávia természeti és kulturális értékeinek szintézise. Zöldterületekben gazdag, ősi városaiban sokszínű népesség lakik, amelynek összetartó ereje a tolerancia és az együttműködés.A Könyv Magyarul!


Letöltések Svédország ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Svédország ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  910 gr
  ISBN:
  9789639421646
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2110934 / 1017967
  Series:


  TAGS:
  Online Svédország ebook, könyvet Svédország FB2, Download Svédország PDF , Download Svédország MOBI, Online Svédország könyvet, ingyenes letöltések Svédország IPhone, Online könyvet Svédország PDF, ingyenes Svédország DJVU, ingyenes letöltések Svédország TXT, letöltések Svédország RTF, Online Svédország FB2 , e-könyvet Svédország letöltések TXT, ingyenes Svédország letöltések könyvet, e-könyvet Svédország download MOBI, letöltések Svédország IPad, olvas Svédország MOBI, olvas Svédország DOC, ingyenes Svédország AWZ, Download e-könyvet Svédország iPad , ingyenes Svédország DJVU, Download Svédország e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Svédország DVD, olvas Svédország TXT, Book Svédország letöltések DJVU, Svédország letöltések könyvet ingyenes, Svédország letöltések könyvet pdf ingyenes, Svédország pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Svédország pdf ingyenes, Svédország letöltések könyvet epub ingyenes, Svédország ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply