Svájc


A XVIII. századtól kezdve a művelt ember életéből nem maradhatott ki a svájci utazás.
Művészek és utazók fedezték fel a csendbe burkolózó, varázsos hangulatú hegyek
gyönyörű tájait, ahol az erdők hűvös nyugalmát helyenként egy-egy vízesés lármája töri meg. Ugyanezt a csodálatot érezhetjük ma is, ha végigutazunk Európa legmagasabban fekvő vasúti pályája, a Jungfrau-vasút vonalán: derűs napokon a hegyekről letekintve egészen a Fekete-erdőig és a Vogézekig elláthatunk, utunk végén pedig a Jungfrau, a Mönch és az Eiger fenséges látványában gyönyörködhetünk.
Európa legmagasabb hegycsúcsai között bújik meg a középkori, büszke Svájc, amelynek
egyik jelképe a Chillon-kastély: a Genfi-tóból kinyúló sziklatömbre épült vár a lovagkort
idézi labirintusszerű termeivel, kandallóival, festményeivel. A XVIII. századi Svájc emlékét
őrzi az elegáns fürdőváros, Baden, ahol a helvét és osztrák arisztokrácia tagjai múlatták egykor az időt. A hegyek, a sajtok, a csokoládé és az órák birodalmaként ismert
Svájc valójában Európa egyik leginkább befogadó szellemű országa. A nehéz időket
követően megszerzett nyitottságát az ipari-gazdasági fejlődés időszakában is megőrizte. A hét évszázados múltra visszatekintő Helvét Államszövetség ma, a jólét korában is a tolerancia és a demokrácia országa: a hagyományosan semleges Svájc földjén mindig is rengeteg, politikai meggyőződése vagy vallása miatt üldözött ember talált menedékre: Ők is hozzájárultak annak az összetéveszthetetlen életstílusnak a kialakításához, amely a világ egyik leggazdagabb államát jellemzi. Fenséges hegyek, érintetlen szépségű völgyek, csöndes, zöldellő rétek – Svájc, noha a nemzetközi diplomácia és üzleti élet egyik központja,
ma is híres természeti szépségeiről, amelyeket bölcsen állított a turizmus szolgálatába.A Könyv Magyarul!


Letöltések Svájc ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Svájc ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  920 gr
  ISBN:
  9789639421127
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2110857 / 1017941
  Series:


  TAGS:
  Online Svájc ebook, könyvet Svájc FB2, Download Svájc PDF , Download Svájc MOBI, Online Svájc könyvet, ingyenes letöltések Svájc IPhone, Online könyvet Svájc PDF, ingyenes Svájc DJVU, ingyenes letöltések Svájc TXT, letöltések Svájc RTF, Online Svájc FB2 , e-könyvet Svájc letöltések TXT, ingyenes Svájc letöltések könyvet, e-könyvet Svájc download MOBI, letöltések Svájc IPad, olvas Svájc MOBI, olvas Svájc DOC, ingyenes Svájc AWZ, Download e-könyvet Svájc iPad , ingyenes Svájc DJVU, Download Svájc e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Svájc DVD, olvas Svájc TXT, Book Svájc letöltések DJVU, Svájc letöltések könyvet ingyenes, Svájc letöltések könyvet pdf ingyenes, Svájc pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Svájc pdf ingyenes, Svájc letöltések könyvet epub ingyenes, Svájc ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply