Suzy és a medúzák

Ali Benjamin - Suzy és a medúzák

Suzy mindig is többet tudott a világról, mint mások. Ismeri a hangyák alvási ritmusát. Tudja, hogy évente 150 millió medúzacsípés történik. Tudja, hogy egy átlagos általános iskolásnak 20 milliárd közös atomja van Shakespeare-rel. De azt sehogyan sem képes felfogni, hogyan lehetett ilyen rövid élete a barátnőjének, Frannynek… és miért pont akkor lett vége, amikor Suzy azt a szörnyű dolgot tette vele.
Suzy elkezd elméleteket gyártani, megvizsgálja a tényeket, és felkeresi a megfelelő szakembereket. Mindeközben csak reméli, hogy kutatása végén meg tud bocsátani saját magának… Ha sikerül bebizonyítania, hogy a rejtélyes medúzacsípés tehet mindenről, akkor talán megszabadulhat a gyásztól és bűntudattól.
Ali Benjamin szívszorító regényének megfilmesítési jogait az OddLot Entertainment vásárolta meg, producerei pedig a Holtodiglan, Eleven testek és a Vadon című filmen közösen dolgozó Bruna Papandrea és Reese Witherspoon lesz.

Ali Benjamin New York külvárosában nőtt fel egy rozoga kunyhóban, amit a környékbeliek csak kísértetháznak hívtak. Gyerekkorában számtalan órát töltött bogarak és békák gyűjtésével – innen a Suzy és a medúzákban is megjelenő rajongása a természetért. Társszerzője a HIV-pozitív Paige Rawl memoárjának, a Positive-nak, illetve Tim Howard bestsellerének, a The Keepernek. Tagja a New England Science Writers társaságának. Massachussets kertvárosában él férjével, két gyermekével és ausztrál juhászkutyájával, Mollie-val.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Suzy és a medúzák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Suzy és a medúzák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  316
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  334 gr
  ISBN:
  9789633108697
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2705807 / 1168705
  Translator:


  TAGS:
  Online Suzy és a medúzák ebook, könyvet Suzy és a medúzák FB2, Download Suzy és a medúzák PDF , Download Suzy és a medúzák MOBI, Online Suzy és a medúzák könyvet, ingyenes letöltések Suzy és a medúzák IPhone, Online könyvet Suzy és a medúzák PDF, ingyenes Suzy és a medúzák DJVU, ingyenes letöltések Suzy és a medúzák TXT, letöltések Suzy és a medúzák RTF, Online Suzy és a medúzák FB2 , e-könyvet Suzy és a medúzák letöltések TXT, ingyenes Suzy és a medúzák letöltések könyvet, e-könyvet Suzy és a medúzák download MOBI, letöltések Suzy és a medúzák IPad, olvas Suzy és a medúzák MOBI, olvas Suzy és a medúzák DOC, ingyenes Suzy és a medúzák AWZ, Download e-könyvet Suzy és a medúzák iPad , ingyenes Suzy és a medúzák DJVU, Download Suzy és a medúzák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Suzy és a medúzák DVD, olvas Suzy és a medúzák TXT, Book Suzy és a medúzák letöltések DJVU, Suzy és a medúzák letöltések könyvet ingyenes, Suzy és a medúzák letöltések könyvet pdf ingyenes, Suzy és a medúzák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Suzy és a medúzák pdf ingyenes, Suzy és a medúzák letöltések könyvet epub ingyenes, Suzy és a medúzák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply