Sürgősségi betegellátás

Dr. Sirák András - Sürgősségi betegellátás

"Négy év tel el a könyv harmadik, és immár 10 év az első kiadása óta. Az egészségügy egészének, ezen belül is az ügyeleti, sürgősségi betegellátás rendjének átszervezése sem csökkentette a családorvos sürgősségi betegellátási feladatait. Az elmúlt évek graduális és posztgraduális oktatásának tapasztalatai azt mutatják, hogy a napjainkban a korábbiakhoz képest is égetőbb szükség van a sürgősségi betegellátás korszerű anyagának minél szélesebb körben történő ismertetésére és elsajátítására.
Első kiadása óta összesen 10.000 példányban fogyott el a könyv, és a családorvosi képzés terén igen kelendővé vált. Egyaránt kedvelt az orvostanhallgatók, a központi gyakornokok, a rövidített rezidensi programhoz csatlakozott, vagy a szakorvosi szinten tartó képzésében részt vevő kollégák körében. Népszerűségét bizonyítja, hogy külföldi kiadása is folyamatban van." – (Részlet az előszóból)A Könyv Magyarul!


Letöltések Sürgősségi betegellátás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sürgősségi betegellátás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  356
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  450 gr
  ISBN:
  9789630652957
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2094445 / 1012240
  Formátum:


  TAGS:
  Online Sürgősségi betegellátás ebook, könyvet Sürgősségi betegellátás FB2, Download Sürgősségi betegellátás PDF , Download Sürgősségi betegellátás MOBI, Online Sürgősségi betegellátás könyvet, ingyenes letöltések Sürgősségi betegellátás IPhone, Online könyvet Sürgősségi betegellátás PDF, ingyenes Sürgősségi betegellátás DJVU, ingyenes letöltések Sürgősségi betegellátás TXT, letöltések Sürgősségi betegellátás RTF, Online Sürgősségi betegellátás FB2 , e-könyvet Sürgősségi betegellátás letöltések TXT, ingyenes Sürgősségi betegellátás letöltések könyvet, e-könyvet Sürgősségi betegellátás download MOBI, letöltések Sürgősségi betegellátás IPad, olvas Sürgősségi betegellátás MOBI, olvas Sürgősségi betegellátás DOC, ingyenes Sürgősségi betegellátás AWZ, Download e-könyvet Sürgősségi betegellátás iPad , ingyenes Sürgősségi betegellátás DJVU, Download Sürgősségi betegellátás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sürgősségi betegellátás DVD, olvas Sürgősségi betegellátás TXT, Book Sürgősségi betegellátás letöltések DJVU, Sürgősségi betegellátás letöltések könyvet ingyenes, Sürgősségi betegellátás letöltések könyvet pdf ingyenes, Sürgősségi betegellátás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sürgősségi betegellátás pdf ingyenes, Sürgősségi betegellátás letöltések könyvet epub ingyenes, Sürgősségi betegellátás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply