Sully – Csoda a Hudson folyón


2009 januárjában bejárta a világsajtót annak híre, hogy Chesley Sullenberger kapitány páratlan ügyességgel kényszerleszállást hajtott végre New Yorkban. "Sully" pilótatársával együtt úgy mentette meg a bajba került gépen tartózkodó 155 fő, az utasok és a személyzet életét, hogy a Hudson folyó vizére szállt le siklórepülésben. A szenzációszámba menő landolás, melynek során a kapitány higgadt profizmussal óvta meg a rábízott repülőgépet a tragédiától, pillanatok alatt világszerte hőssé, példaképpé avatta Sullyt.
Sullenberger kapitány élettörténete kézenfekvő magyarázattal szolgál helytállására. Kiderül belőle, hogy hosszú és fordulatos pályája során mindvégig olyan értékeket tartott szem előtt – elsősorban az odaadást, a kötelességtudatot és a felkészültséget -, amelyek révén a legnehezebb kihívásokkal szembesülve is a siker reményében tehette dolgát. Az olvasók elé tárt életével arra emlékeztet mindannyiunkat, hogy a napjainkban oly gyakori bizonytalanságok, konfliktusok és tragikus események közepette is érdemes küzdenünk az általunk fontosnak tartott célokért, értékekért, mert kitartásunk eredményeképpen a váratlan helyzetekkel is optimistán és bátran nézhetünk szembe.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sully – Csoda a Hudson folyón ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sully – Csoda a Hudson folyón ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  344
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789632664873
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2688849 / 1159570
  Translator:


  TAGS:
  Online Sully – Csoda a Hudson folyón ebook, könyvet Sully – Csoda a Hudson folyón FB2, Download Sully – Csoda a Hudson folyón PDF , Download Sully – Csoda a Hudson folyón MOBI, Online Sully – Csoda a Hudson folyón könyvet, ingyenes letöltések Sully – Csoda a Hudson folyón IPhone, Online könyvet Sully – Csoda a Hudson folyón PDF, ingyenes Sully – Csoda a Hudson folyón DJVU, ingyenes letöltések Sully – Csoda a Hudson folyón TXT, letöltések Sully – Csoda a Hudson folyón RTF, Online Sully – Csoda a Hudson folyón FB2 , e-könyvet Sully – Csoda a Hudson folyón letöltések TXT, ingyenes Sully – Csoda a Hudson folyón letöltések könyvet, e-könyvet Sully – Csoda a Hudson folyón download MOBI, letöltések Sully – Csoda a Hudson folyón IPad, olvas Sully – Csoda a Hudson folyón MOBI, olvas Sully – Csoda a Hudson folyón DOC, ingyenes Sully – Csoda a Hudson folyón AWZ, Download e-könyvet Sully – Csoda a Hudson folyón iPad , ingyenes Sully – Csoda a Hudson folyón DJVU, Download Sully – Csoda a Hudson folyón e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sully – Csoda a Hudson folyón DVD, olvas Sully – Csoda a Hudson folyón TXT, Book Sully – Csoda a Hudson folyón letöltések DJVU, Sully – Csoda a Hudson folyón letöltések könyvet ingyenes, Sully – Csoda a Hudson folyón letöltések könyvet pdf ingyenes, Sully – Csoda a Hudson folyón pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sully – Csoda a Hudson folyón pdf ingyenes, Sully – Csoda a Hudson folyón letöltések könyvet epub ingyenes, Sully – Csoda a Hudson folyón ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply