Stúdió Kávéház

Merle Mária (Szerk.) - Stúdió Kávéház

A múlt század kilencvenes éveinek elején a Kossuth rádió Szülőföldünk adásában rendszeresen visszatért egy kávéházi hangulatot árasztó műsor. Írók, kritikusok, irodalomtörténészek, szerkesztők beszélgettek az erdélyi magyar kultúra hagyományairól, jelenségeiről, kiemelkedő személyiségeiről, nélkülözhetetlen intézményeiről. A műsor jellegzetes és találó nevet kapott: Stúdió Kávéház. Nem sommás és végleges ítéleteket mondtak a rádiós kávéház vendégei, hanem személyes, olykor óvatosan, olykor szenvedélyesen megfogalmazott véleményeket. Emlékeket idéztek, titkokra derítettek fényt, reményeket fogalmaztak meg, és hiányokat jeleztek: mi mindenről kellene még beszélni. A Stúdió Kávéházban elhangzottak örökre eltűntek volna az éterben, ha a műsor szerkesztője, Merle Mária nem őrzi meg a rögzített hanganyagot. Ennek írott és szerkesztett változatát tartja kezében az olvasó, de most a kávéház falára fotók, rajzok, dokumentumok kerültek, hogy érzékletesen utaljanak arra a szellemi világra, amelyet hívei a kávéscsészék és mikrofonok fölé idéztek. Végül is azt jelképezi számomra ez a beszélgetés-sorozat, hogy a valóságos mellett létezik egy szellemi Erdély is. A bennünk élő, amelyet érdemes átörökíteni az utánunk jövő nemzedékekre vallja a Stúdió Kávéház egyik résztvevője.A Könyv Magyarul!


Letöltések Stúdió Kávéház ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Stúdió Kávéház ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  100
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789639957152
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2210165 / 1066341  TAGS:
  Online Stúdió Kávéház ebook, könyvet Stúdió Kávéház FB2, Download Stúdió Kávéház PDF , Download Stúdió Kávéház MOBI, Online Stúdió Kávéház könyvet, ingyenes letöltések Stúdió Kávéház IPhone, Online könyvet Stúdió Kávéház PDF, ingyenes Stúdió Kávéház DJVU, ingyenes letöltések Stúdió Kávéház TXT, letöltések Stúdió Kávéház RTF, Online Stúdió Kávéház FB2 , e-könyvet Stúdió Kávéház letöltések TXT, ingyenes Stúdió Kávéház letöltések könyvet, e-könyvet Stúdió Kávéház download MOBI, letöltések Stúdió Kávéház IPad, olvas Stúdió Kávéház MOBI, olvas Stúdió Kávéház DOC, ingyenes Stúdió Kávéház AWZ, Download e-könyvet Stúdió Kávéház iPad , ingyenes Stúdió Kávéház DJVU, Download Stúdió Kávéház e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Stúdió Kávéház DVD, olvas Stúdió Kávéház TXT, Book Stúdió Kávéház letöltések DJVU, Stúdió Kávéház letöltések könyvet ingyenes, Stúdió Kávéház letöltések könyvet pdf ingyenes, Stúdió Kávéház pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Stúdió Kávéház pdf ingyenes, Stúdió Kávéház letöltések könyvet epub ingyenes, Stúdió Kávéház ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply