Strukturált technikák pár- és családterápiában

Norman Fredman - Robert Sherman - Strukturált technikák pár- és családterápiában

A gyakorló terapeutákat és a képzésben levőket főleg az érdekli: „Hogyan kell csinálni?" A vezető terapeuták személyes vagy videón való megfigyelése során a családterápia hol egyszerű dolognak, hol pedig varázslatnak tűnik. Minden tudomány közös problémája egy olyan módszertan megalkotása, amelyet bármely gondolkodó, intelligens és érdeklődő ember képes elsajátítani és alkalmazni, függetlenül személyisége egyéb jellemzőitől. A pár- és családterápiában viszont – ugyanúgy, mint a pszichoterápiában általában – a terapeuta személyiségének jellemzői nagyon fontos tényezők; jelentősen befolyásolják az elmélet-alkalmazás módját és a terápiás kapcsolat alakulását. Nem találtak fel még olyan finom műszert, mint a terapeuta személyisége, amely nemcsak méri a változást, hanem segít előhívni is azt. A legtipikusabb út valamennyi terapeuta számára, bármely iskolához tartozik is, hogy akár tudatosan, akár tudattalanul, kidolgozza magában azt a stabilitást és integráltságot, amelyre alapozva ez a finom műszer megbízhatóan működik. Ehhez évekre van szükség, és az illető egész pályafutása alatt folytatódik.
A terapeuta személyiségéhez viszonyítva a technika – ebbe ad rövid betekintést ez a könyv – jóval „darabosabb" eszköz, akár a kalapács vagy a zongora. A maga helyén mindkettő nélkülözhetetlen, a használatukban azonban óriási lehet a különbség. A kalapácsot lehet fegyverként is alkalmazni, de inkább építésre való; a zongorán előhívható zaj és gyönyörű zene egyaránt. Értéküket az dönti el, hogyan és milyen szakértelemmel használják.
Erősen ajánljuk, hogy az e könyvben és a csatolt irodalomban található technikákat sokféle szempontból elemezze az olvasó szakember: mennyire felel az meg személyiségének, elméleti tudásának, gyakorlati jártasságának, a szakmai morálnak és a páciensek konkrét szükségleteinek. A varázslás lehetősége – illúzió. A magatartás változása – akár az egyénnél, akár egy családi rendszernél — konkrét folyamatok eredménye, valós érzésekből, gondolatokból és főleg cselekvésből összegyúrva. A technikának ezt kell elősegítenie és szolgálnia.A Könyv Magyarul!


Letöltések Strukturált technikák pár- és családterápiában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Strukturált technikák pár- és családterápiában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  186
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  226 gr
  ISBN:
  9789639751064
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2096910 / 1013300
  Series:


  TAGS:
  Online Strukturált technikák pár- és családterápiában ebook, könyvet Strukturált technikák pár- és családterápiában FB2, Download Strukturált technikák pár- és családterápiában PDF , Download Strukturált technikák pár- és családterápiában MOBI, Online Strukturált technikák pár- és családterápiában könyvet, ingyenes letöltések Strukturált technikák pár- és családterápiában IPhone, Online könyvet Strukturált technikák pár- és családterápiában PDF, ingyenes Strukturált technikák pár- és családterápiában DJVU, ingyenes letöltések Strukturált technikák pár- és családterápiában TXT, letöltések Strukturált technikák pár- és családterápiában RTF, Online Strukturált technikák pár- és családterápiában FB2 , e-könyvet Strukturált technikák pár- és családterápiában letöltések TXT, ingyenes Strukturált technikák pár- és családterápiában letöltések könyvet, e-könyvet Strukturált technikák pár- és családterápiában download MOBI, letöltések Strukturált technikák pár- és családterápiában IPad, olvas Strukturált technikák pár- és családterápiában MOBI, olvas Strukturált technikák pár- és családterápiában DOC, ingyenes Strukturált technikák pár- és családterápiában AWZ, Download e-könyvet Strukturált technikák pár- és családterápiában iPad , ingyenes Strukturált technikák pár- és családterápiában DJVU, Download Strukturált technikák pár- és családterápiában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Strukturált technikák pár- és családterápiában DVD, olvas Strukturált technikák pár- és családterápiában TXT, Book Strukturált technikák pár- és családterápiában letöltések DJVU, Strukturált technikák pár- és családterápiában letöltések könyvet ingyenes, Strukturált technikák pár- és családterápiában letöltések könyvet pdf ingyenes, Strukturált technikák pár- és családterápiában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Strukturált technikák pár- és családterápiában pdf ingyenes, Strukturált technikák pár- és családterápiában letöltések könyvet epub ingyenes, Strukturált technikák pár- és családterápiában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply