Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században

Csath Magdolna - Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században

A szokásostól eltérő tartalmú és közelítésű stratégiai tervezési és vezetési könyvet vehet kezébe az Olvasó. Az újdonság három területen is szembeötlik. Az egyik: a könyv szemlélete. A szerző arra helyezi a hangsúlyt, hogy bebizonyítsa, a stratégia sokkal több, mint elemzés és módszertan, ugyanis a jövő megteremtésének és a vezetni-alkotni akarásnak a filozófiája is. Ehhez kapcsolódva a második újdonság a vezetés ún. “puha elemeinek”, a kreativitásnak, az emberi kapcsolatoknak, a szervezeti kultúrának, és általában – a konkréttal szemben – az elvont, érték gyökerű erőforrásoknak mint sajátos versenyelőnynek az elitérbe helyezése. Végül a harmadik újdonság az átfogó jelleg és a rendszerszemlélet: a kapcsolódó területek, a minőség- és tudásmenedzsment, a változtatásmenedzsment és a humánstratégia beillesztése a stratégiai vezetés rendszerébe. Diákoknak, tanároknak, vállalati vezetőknek, tanácsadóknak ajánljuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  356
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789631952513
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2099603 / 1013939
  Format:


  TAGS:
  Online Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században ebook, könyvet Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században FB2, Download Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században PDF , Download Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században MOBI, Online Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században könyvet, ingyenes letöltések Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században IPhone, Online könyvet Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században PDF, ingyenes Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században DJVU, ingyenes letöltések Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században TXT, letöltések Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században RTF, Online Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században FB2 , e-könyvet Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században letöltések TXT, ingyenes Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században letöltések könyvet, e-könyvet Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században download MOBI, letöltések Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században IPad, olvas Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században MOBI, olvas Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században DOC, ingyenes Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században AWZ, Download e-könyvet Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században iPad , ingyenes Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században DJVU, Download Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században DVD, olvas Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században TXT, Book Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században letöltések DJVU, Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században letöltések könyvet ingyenes, Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században letöltések könyvet pdf ingyenes, Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században pdf ingyenes, Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században letöltések könyvet epub ingyenes, Stratégiai tervezés és vezetés a 21. században ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply