Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment

Tóth Antal - Dr. Zéman Zoltán - Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment

"A könyv bemutatja a stratégiai controlling szerepét, a stratégiai menedzsment tevékenységeiben, különös tekintettel a pénzügyi területekre. Strukturáltan szerepelteti a stratégiai controlling pénzügyi szerepvállalását, azaz megfogalmazza a stratégiai pénzügyi controlling feladatkörét, szerepét a pénzügyi menedzsment funkcionalitásában, így átláthatóvá teszi a stratégiai pénzügyi controlling és a vezetés kapcsolódási területeit. Felhívja a figyelmet a controlling fejlődési irányvonalaira a XXI. században, kiemelve a hatékonyság szerepét a gazdálkodásszervezésben – mind a régi, mind a nominál folyamatokban -, kellő hangsúlyt fektetve a pénzügyi irányítás kulcsmutatóira. Kiemelten hangsúlyozza a beszámolási rendszerek fejlesztését az újszerű controlling területek irányába, mint például az IFRS, a kockázat, bizonyos fenntarthatósági elemek beillesztése a controllingba. Rámutat a kontrolleri feladatok és ellátandó funkciók fejlődési trendjeire, mindazon vezetői szerepek kapcsolódási pontjaira, amelyek interaktív viszonyban vannak a controllingszervezettel."

a Szerzők

"Magyarországon nem ismerek olyan művet, amely a stratégia, a pénzügy, a kontrolling és a menedzsment témakörét ilyen komplexen tárgyalná. Ez a fajta szakmai integráltság mindenképpen hiánypótló. A könyv nemcsak a szakmai komplexitásra, hanem egyfajta "intellektuális üzenetre" is törekszik. Ezzel kapcsolatban hangsúlyozom, hogy nemcsak az üzleti és közgazdasági, hanem – például a stratégiai kérdések tárgyalásánál – történelmi és kulturális aspektusokat is figyelembe vesz. A munka legfőbb érdemeiből kiemelem, hogy részleteiben, fejezeteiben szakszerű, ugyanakkor megpróbálja teljes rendszerszemléletre törekedve – a stratégiától a TQM-en át, a cash flow számításokig – együtt kezelni mindazt, ami napjaink szakmailag legizgalmasabb kérdéseihez tartozik. Az elméleti háttér (lásd a hivatkozásokat) és a módszertani fejezeteknek az ötvözése jól sikerült. A könyv egységes rendszerszemlélettel megírt munka, ugyanakkor egyes fejezetei külön-külön is segítséget nyújthatnak kutatóknak, gyakorlati szakembereknek és diákoknak. Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik a stratégia, a pénzügy és a controlling területén dolgoznak, oktatnak, vagy tanulják e témákat."

Prof. Dr. Dobák Miklós
egyetemi tanár
A Könyv Magyarul!


Letöltések Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  210
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  314 gr
  ISBN:
  9789634540687
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2705786 / 1168692  TAGS:
  Online Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment ebook, könyvet Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment FB2, Download Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment PDF , Download Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment MOBI, Online Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment könyvet, ingyenes letöltések Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment IPhone, Online könyvet Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment PDF, ingyenes Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment DJVU, ingyenes letöltések Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment TXT, letöltések Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment RTF, Online Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment FB2 , e-könyvet Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment letöltések TXT, ingyenes Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment letöltések könyvet, e-könyvet Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment download MOBI, letöltések Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment IPad, olvas Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment MOBI, olvas Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment DOC, ingyenes Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment AWZ, Download e-könyvet Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment iPad , ingyenes Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment DJVU, Download Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment DVD, olvas Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment TXT, Book Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment letöltések DJVU, Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment letöltések könyvet ingyenes, Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment letöltések könyvet pdf ingyenes, Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment pdf ingyenes, Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment letöltések könyvet epub ingyenes, Stratégiai pénzügyi controlling és menedzsment ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply