Steve Jobs a prezentáció mestere

Carmine Gallo - Steve Jobs a prezentáció mestere

Lerántjuk a leplet! Steve Jobs előadásainak titka: egy olyan három részből álló keretrendszer, amely elkápráztatja a közönséget.

Akár éppen az új iPhone-t mutatja be, akár egy konferencia nyitóbeszédét tartja, Steve Jobs lehengerli közönségét mesteri előadásainak stílusával és lendületével. Nem csak egyszerűen információt ad át: elmesél egy történetet, lendületesen felfest egy képet, megosztja vízióját. Hallgatóságát egy egyedi, inspiráló és felejthetetlen utazás részeseivé teszi.
Ön is képes erre, ha a könyv segítségével elsajátítja Jobs azon technikáit, amelyeket őt az előadások művészévé tették. Carmine Gallo, a kommunikációs technikákat oktató coach ebben a könyvben Jobs prezentációin keresztül, egy olyan azonnal elsajátítható keretrendszert mutat be, amelynek segítségével Ön is élete legjobb prezentációit tervezheti meg, és adhatja elő.

A következőkről lesz szó:

Készítsünk egy inspiráló márkatörténetet!
Válaszoljuk meg a legfontosabb kérdést!
Vázoljunk fel egy pontos, emlékezetes és konzisztens víziót!
Tegyük érthetővé a számokat!
Szerezzünk felejthetetlen pillanatokat!
Készítsünk megragadó diákat!
Legyünk a színpadi előadás mesterei!
Csináljuk könnyedén!
Próbáljunk hatékonyan!
Érezzük jól magunkat!

Minden egyes fejezetben olyan eszközöket és stratégiákat találunk, amelyekkel már a következő előadásunkban is felhasználhatunk. Steve Jobs ténylegesen elhangzott előadásait felhasználva, a szerző segít felismerni és alkalmazni Jobs technikáit, amelyekkel aztán minket is tátott szájjal fogak hallgatni vevőink, ügyfeleink vagy éppen kollégáink.

A Hogyan legyünk őrülten hatásos előadók könyv segítségével a szinte a kezünkben tarthatunk bármely hallgatóságot, tömören és egyértelműen átadhatjuk a nekik szánt üzenetet, meggyőzhetjük őket termékünk, szolgáltatásunk értékeiről, vagy ötleteink mellé állíthatjuk őket egyszerűbben és hatásosabban, mint az valaha gondoltuk volna. Sőt, leseperhetjük a konkurenciát, a lehetséges vevőket tényleges vevőkké tehetjük, a tényleges vevőket pedig rajongókká változtathatjuk.
Nem könnyű Jobs nyomába lépni, de ha egyszer elkezdjük használni a technikáit, előadásaink biztosan nem fognak egykönnyen feledésbe merülni.

Carmine Gallo a világ legjobban csodált márkaival rendelkező cégeknek ad előadásokkal, kommunikációs technikákkal és a médiával kapcsolatos tanácsokat. A Businesweek.com állandó szerzője, valamint rendszeres olyan előadások nyitóbeszédeit tartja, amelyeket a legnagyobb amerikai televíziós és online csatornák is közvetítenek. Többek között szerepelt már a New York Times-ban, a Wall Street Journalban és az Investors Business Daily napilapban is. Gallo a san-francisco-i öbölben lakik, és alelnöke volt egy, a világ tíz legnagyobbja közé tartozó PR cégnek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Steve Jobs a prezentáció mestere ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Steve Jobs a prezentáció mestere ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  294
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789633040232
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214455 / 1070202
  Series:


  TAGS:
  Online Steve Jobs a prezentáció mestere ebook, könyvet Steve Jobs a prezentáció mestere FB2, Download Steve Jobs a prezentáció mestere PDF , Download Steve Jobs a prezentáció mestere MOBI, Online Steve Jobs a prezentáció mestere könyvet, ingyenes letöltések Steve Jobs a prezentáció mestere IPhone, Online könyvet Steve Jobs a prezentáció mestere PDF, ingyenes Steve Jobs a prezentáció mestere DJVU, ingyenes letöltések Steve Jobs a prezentáció mestere TXT, letöltések Steve Jobs a prezentáció mestere RTF, Online Steve Jobs a prezentáció mestere FB2 , e-könyvet Steve Jobs a prezentáció mestere letöltések TXT, ingyenes Steve Jobs a prezentáció mestere letöltések könyvet, e-könyvet Steve Jobs a prezentáció mestere download MOBI, letöltések Steve Jobs a prezentáció mestere IPad, olvas Steve Jobs a prezentáció mestere MOBI, olvas Steve Jobs a prezentáció mestere DOC, ingyenes Steve Jobs a prezentáció mestere AWZ, Download e-könyvet Steve Jobs a prezentáció mestere iPad , ingyenes Steve Jobs a prezentáció mestere DJVU, Download Steve Jobs a prezentáció mestere e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Steve Jobs a prezentáció mestere DVD, olvas Steve Jobs a prezentáció mestere TXT, Book Steve Jobs a prezentáció mestere letöltések DJVU, Steve Jobs a prezentáció mestere letöltések könyvet ingyenes, Steve Jobs a prezentáció mestere letöltések könyvet pdf ingyenes, Steve Jobs a prezentáció mestere pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Steve Jobs a prezentáció mestere pdf ingyenes, Steve Jobs a prezentáció mestere letöltések könyvet epub ingyenes, Steve Jobs a prezentáció mestere ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply