Stephen él!


Rossz döntés volt, anya, hogy eldobtam magamtól az életet. Így viszont abban az áldásban részesülhetünk, hogy közösen segítünk másokat. Te a Te oldaladról , én az enyémről .
Stephen megkért, hogy segítsek neki megírni ezt a könyvet, útmutatásul mindazoknak, akik kilátástalannak tartják jelenlegi életüket, és az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja őket. Azt szeretné, ha megértenék, mindig van jobb megoldás az öngyilkosságnál!
Olyan őszintén és nyíltan írtam meg ezt a könyvet, amennyire csak tudtam. Egyáltalán nem volt könnyű az írás, mert rengeteg fájdalmas emléket idézett fel bennem és rengeteg kínt, amit a megválaszolatlan kérdések keresésével éltem át. Miért? Miért tette ezt? Miért nem láttam a jeleket, hogy mire készül? Mit tettem én, mint anya, hogy az egyetlen lehetséges megoldásnak a halált látta? Miért? A soha véget nem érő miértek sorozata. Mára már más kérdések foglalkoztatnak…
Hiszek benne, hogy szeretteink folytatják életüket a halál után, nem számít, hogyan ért véget földi életük. Hiszek benne, hogy rengeteg üzenetük van számunkra, melyeket közölni szeretnének velünk, olyan dolgokról, mint a halál utáni útjuk vagy a véget nem érő szeretetük.
Roppant jelentős könyv! Mindazok, akik mély fájdalmat hordoznak lelkükben valamely szeretett személy halála miatt vagy a haláluk értelmetlensége és érthetetlensége bántja őket, vigaszt meríthetnek ebből a könyvből. Neale Donald Walsch: Beszélgetések IstennelA Könyv Magyarul!


Letöltések Stephen él! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Stephen él! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  323
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  282 gr
  ISBN:
  9789632912868
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2688827 / 1159548
  Translator:


  TAGS:
  Online Stephen él! ebook, könyvet Stephen él! FB2, Download Stephen él! PDF , Download Stephen él! MOBI, Online Stephen él! könyvet, ingyenes letöltések Stephen él! IPhone, Online könyvet Stephen él! PDF, ingyenes Stephen él! DJVU, ingyenes letöltések Stephen él! TXT, letöltések Stephen él! RTF, Online Stephen él! FB2 , e-könyvet Stephen él! letöltések TXT, ingyenes Stephen él! letöltések könyvet, e-könyvet Stephen él! download MOBI, letöltések Stephen él! IPad, olvas Stephen él! MOBI, olvas Stephen él! DOC, ingyenes Stephen él! AWZ, Download e-könyvet Stephen él! iPad , ingyenes Stephen él! DJVU, Download Stephen él! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Stephen él! DVD, olvas Stephen él! TXT, Book Stephen él! letöltések DJVU, Stephen él! letöltések könyvet ingyenes, Stephen él! letöltések könyvet pdf ingyenes, Stephen él! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Stephen él! pdf ingyenes, Stephen él! letöltések könyvet epub ingyenes, Stephen él! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply