Star Wars: Katalizátor

James Luceno - Star Wars: Katalizátor

A háború szaggatta galaxisban a köztársaságiak és a szeparatisták egyaránt félelmetes, új technológiák kifejlesztésén dolgoznak. Orson Krennic azt a feladatot kapja, hogy hozzon létre egy szuperfegyvert, még mielőtt az ellenség teszi meg ugyanezt. És ehhez régi barátja, Galen Erso, a zseniális tudós lehet a kulcs…

Galen szakterülete az energia fókuszálása, és az eredményeivel nem csupán Krennic figyelmét hívja fel magára, hanem az ellenségét is, így a galaktikus konfliktus egyik döntő fontosságú alakjává válik. Miután Krennic kiszabadítja az Erso családot a szeparatista emberrablók fogságából, a tudós Krennic adósa lesz. Krennic ekkor rendkívüli ajánlatot tesz neki: folytathatja a kutatásait úgy, hogy minden létező támogatást és forrást megkap a munkájához.
Galen és felesége, Lyra hisznek abban, hogy az eredményeiket jó célra fogják felhasználni, azonban Krennicnek más tervei vannak. A tudós segítségével végre valósággá válhat régi álma: a Halálcsillag…

A kutatónak és feleségének fel kell fejtenie Krennic megtévesztésből és csalásból szőtt hálóját ahhoz, hogy életben maradhasson és megmentse a galaxist…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Star Wars: Katalizátor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Star Wars: Katalizátor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  340
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  326 gr
  ISBN:
  9789634973836
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2694870 / 1163996
  Translator:


  TAGS:
  Online Star Wars: Katalizátor ebook, könyvet Star Wars: Katalizátor FB2, Download Star Wars: Katalizátor PDF , Download Star Wars: Katalizátor MOBI, Online Star Wars: Katalizátor könyvet, ingyenes letöltések Star Wars: Katalizátor IPhone, Online könyvet Star Wars: Katalizátor PDF, ingyenes Star Wars: Katalizátor DJVU, ingyenes letöltések Star Wars: Katalizátor TXT, letöltések Star Wars: Katalizátor RTF, Online Star Wars: Katalizátor FB2 , e-könyvet Star Wars: Katalizátor letöltések TXT, ingyenes Star Wars: Katalizátor letöltések könyvet, e-könyvet Star Wars: Katalizátor download MOBI, letöltések Star Wars: Katalizátor IPad, olvas Star Wars: Katalizátor MOBI, olvas Star Wars: Katalizátor DOC, ingyenes Star Wars: Katalizátor AWZ, Download e-könyvet Star Wars: Katalizátor iPad , ingyenes Star Wars: Katalizátor DJVU, Download Star Wars: Katalizátor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Star Wars: Katalizátor DVD, olvas Star Wars: Katalizátor TXT, Book Star Wars: Katalizátor letöltések DJVU, Star Wars: Katalizátor letöltések könyvet ingyenes, Star Wars: Katalizátor letöltések könyvet pdf ingyenes, Star Wars: Katalizátor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Star Wars: Katalizátor pdf ingyenes, Star Wars: Katalizátor letöltések könyvet epub ingyenes, Star Wars: Katalizátor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply