Star Wars – Az Ébredés előtt

Greg Rucka - Star Wars - Az Ébredés előtt

MIELŐTT TALÁLKOZTAK, HOGY EGYÜTT KÜZDJENEK
AZ ELSŐ REND GONOSZSÁGA ELLEN, REY, POE ÉS FINN
NAGYON MÁS ÉLETET ÉLTEK.
REY magányos roncsvadász volt a sivatagos Jakku bolygón.
POE forrófejű pilótaként szolgált a Köztársaság haditengerészetében.
FINN pedig csak FN-2187 volt, egy ígéretes rohamosztagos.
Ezek az ő történeteik. Ez történt AZ ÉBREDÉS ELŐTT.

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban…
Árny vetült a galaxisra. A remény és béke univerzumát most a félelem és a háború felhői borítják. Az ELSŐ REND egyre gyarapodik, hatalma növekszik, és az ÚJ KÖZTÁRSASÁG képtelen megállítani. A galaxis milliárdszor milliárd lakója közül hárman e viszály kellős közepén találják magukat. Mindhárman fontos szerepet kapnak a jövő alakításában. Mindhárman szembenéznek a sötétséggel. Mindhárman a fényért küzdenek.
FN-2187 ROHAMOSZTAGOS az Első Rendben. Kétségek gyötrik.
A Jakku bolygón egy fiatal nő, REY küszködve próbálja fenntartani a túléléshez szükséges önállóságát.
A csillagok között POE DAMERON a Köztársaság szolgálatában harcol, és teljes szívével hisz az igaz ügyben. Ám gonosz erők próbára teszik elkötelezettségét.
Ezek az ő történeteik, amelyek AZ ÉBREDŐ ERŐ előtti napokban, hetekben és hónapokban játszódnak.

Greg Rucka több száz képregény és több mint kéttucatnyi regény díjnyertes, New York Times bestseller-listás szerzője. Az oregoni Portlandben él feleségével, Jennifer Van Meter írónővel, és két gyermekükkel, Elliottal és Dashiellel. Hétéves korában látogatott el először a messzi-messzi galaxisba, és azóta sem tért vissza.

Phil Noto a Walt Disney animációs részlegénél kezdte a pályafutását, ahol olyan filmeken dolgozott, mint az Oroszlánkirály, a Pocahontas, a Notre Dame-i Toronyőr, a Mulan, és a Lilo & Stitch. 2001-ben belekezdett a képregényrajzolásba; borítóképeket készített a DC Comics Ragadozók című képregénysorozatához. Azóta számos más projekten is dolgozott, többek között a Danger Girl, a Jonah Hex, a Bosszúállók, az Uncanny X-Force, az X-23, az Infinite Horizon és a Fekete Özvegy képregényeken.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Star Wars – Az Ébredés előtt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Star Wars – Az Ébredés előtt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  231
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9786155591822
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682425 / 1158407
  Translator:


  TAGS:
  Online Star Wars – Az Ébredés előtt ebook, könyvet Star Wars – Az Ébredés előtt FB2, Download Star Wars – Az Ébredés előtt PDF , Download Star Wars – Az Ébredés előtt MOBI, Online Star Wars – Az Ébredés előtt könyvet, ingyenes letöltések Star Wars – Az Ébredés előtt IPhone, Online könyvet Star Wars – Az Ébredés előtt PDF, ingyenes Star Wars – Az Ébredés előtt DJVU, ingyenes letöltések Star Wars – Az Ébredés előtt TXT, letöltések Star Wars – Az Ébredés előtt RTF, Online Star Wars – Az Ébredés előtt FB2 , e-könyvet Star Wars – Az Ébredés előtt letöltések TXT, ingyenes Star Wars – Az Ébredés előtt letöltések könyvet, e-könyvet Star Wars – Az Ébredés előtt download MOBI, letöltések Star Wars – Az Ébredés előtt IPad, olvas Star Wars – Az Ébredés előtt MOBI, olvas Star Wars – Az Ébredés előtt DOC, ingyenes Star Wars – Az Ébredés előtt AWZ, Download e-könyvet Star Wars – Az Ébredés előtt iPad , ingyenes Star Wars – Az Ébredés előtt DJVU, Download Star Wars – Az Ébredés előtt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Star Wars – Az Ébredés előtt DVD, olvas Star Wars – Az Ébredés előtt TXT, Book Star Wars – Az Ébredés előtt letöltések DJVU, Star Wars – Az Ébredés előtt letöltések könyvet ingyenes, Star Wars – Az Ébredés előtt letöltések könyvet pdf ingyenes, Star Wars – Az Ébredés előtt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Star Wars – Az Ébredés előtt pdf ingyenes, Star Wars – Az Ébredés előtt letöltések könyvet epub ingyenes, Star Wars – Az Ébredés előtt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply