Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II.

Michael Reaves - Star Wars: Az árnyak utcája - Coruscanti éjszakák II.

A 66-os parancs után a Birodalom hatalma korlátlannak tűnik. Ám egy rejtőzködő Jedi lovag folytatja a harcot, még akkor is, ha minden veszni látszik. Jax Pavan a Coruscant mélyén bújkál, magánnyomozóként segítve a bajba jutottakon.

Egy nap Deejah, a titokzatos zeltron szépség azzal bízza meg, hogy találja meg a szeretője gyilkosát. A bűntény alig néhány órával azután történt, hogy az áldozat leleplezte új, káprázatos fényszobrát, melynek technológiája feltűnően hasonlít a fénykardokéhoz. A tettes kézre kerítése nem tűnik egyszerűnek: túl sok a titok, túl sok a gyanúsított és mindnek van valami indítéka. Ám I-5YQ, a protokolldrod, és a kiváló szimatú egykori riporter, Den Dhur segítségének hála a nyomozás gördülékenyen halad előre.

Eközben viszont egy másik, sokkal hatékonyabb gépezet Jaxre vadászik. Halálos macska-egér játszma veszi kezdetét, és elindul a visszaszámlálás a végső összecsapásig…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  300
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789634974581
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2714278 / 1174339
  Series:  TAGS:
  Online Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. ebook, könyvet Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. FB2, Download Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. PDF , Download Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. MOBI, Online Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. könyvet, ingyenes letöltések Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. IPhone, Online könyvet Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. PDF, ingyenes Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. DJVU, ingyenes letöltések Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. TXT, letöltések Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. RTF, Online Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. FB2 , e-könyvet Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. letöltések TXT, ingyenes Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. letöltések könyvet, e-könyvet Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. download MOBI, letöltések Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. IPad, olvas Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. MOBI, olvas Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. DOC, ingyenes Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. AWZ, Download e-könyvet Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. iPad , ingyenes Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. DJVU, Download Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. DVD, olvas Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. TXT, Book Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. letöltések DJVU, Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. letöltések könyvet ingyenes, Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. pdf ingyenes, Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. letöltések könyvet epub ingyenes, Star Wars: Az árnyak utcája – Coruscanti éjszakák II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply