Star Wars: A Tatuin szelleme

Troy Denning - Star Wars: A Tatuin szelleme

Darth Vader és Palpatine császár halála nem hozta el a Birodalom bukását. Az Új Köztársaságnak folyamatos harcot kell vívnia a fennmaradásért, és most új veszély fenyegeti: felbukkan a feketepiacon egy alderaani műremek, ami a bolygó megsemmisítésekor tűnt el. A tárgy létfontosságú titkot rejt, egy kódot, melyet a Birodalomban dolgozó köztársasági kémek használnak a kapcsolattartáshoz. Ha a birodalmiak megtalálnák, az katasztrófához vezetne…

Han, Leia, Csubakka és C-3PO a Tatuinra utaznak, hogy részt vegyenek a műkincs árverésén. Amikor az aukción egy vita nyomán elszabadulnak az indulatok, a festmény eltűnik a zűrzavarban. Han és Leia pedig kétségbeesett versenyfutásba kezdenek, hogy rátaláljanak. Az egyébként is halálos veszélyeket rejtő tatuini sivatagban TIE-vadászok, rohamosztagosok, és vad buckalakók támadásaival kell szembenézniük. Ráadásul, Leia gyötrelmes harcot vív az apjához fűződő érzéseivel, miután rátalál valamire, ami olyan rég eltemetett titkokat tár fel, amitől talán mindörökre megváltozik a sorsa… és az Új Köztársaságé is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Star Wars: A Tatuin szelleme ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Star Wars: A Tatuin szelleme ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  402
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789634974024
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2705915 / 1168804
  Series:


  TAGS:
  Online Star Wars: A Tatuin szelleme ebook, könyvet Star Wars: A Tatuin szelleme FB2, Download Star Wars: A Tatuin szelleme PDF , Download Star Wars: A Tatuin szelleme MOBI, Online Star Wars: A Tatuin szelleme könyvet, ingyenes letöltések Star Wars: A Tatuin szelleme IPhone, Online könyvet Star Wars: A Tatuin szelleme PDF, ingyenes Star Wars: A Tatuin szelleme DJVU, ingyenes letöltések Star Wars: A Tatuin szelleme TXT, letöltések Star Wars: A Tatuin szelleme RTF, Online Star Wars: A Tatuin szelleme FB2 , e-könyvet Star Wars: A Tatuin szelleme letöltések TXT, ingyenes Star Wars: A Tatuin szelleme letöltések könyvet, e-könyvet Star Wars: A Tatuin szelleme download MOBI, letöltések Star Wars: A Tatuin szelleme IPad, olvas Star Wars: A Tatuin szelleme MOBI, olvas Star Wars: A Tatuin szelleme DOC, ingyenes Star Wars: A Tatuin szelleme AWZ, Download e-könyvet Star Wars: A Tatuin szelleme iPad , ingyenes Star Wars: A Tatuin szelleme DJVU, Download Star Wars: A Tatuin szelleme e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Star Wars: A Tatuin szelleme DVD, olvas Star Wars: A Tatuin szelleme TXT, Book Star Wars: A Tatuin szelleme letöltések DJVU, Star Wars: A Tatuin szelleme letöltések könyvet ingyenes, Star Wars: A Tatuin szelleme letöltések könyvet pdf ingyenes, Star Wars: A Tatuin szelleme pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Star Wars: A Tatuin szelleme pdf ingyenes, Star Wars: A Tatuin szelleme letöltések könyvet epub ingyenes, Star Wars: A Tatuin szelleme ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply