Star Wars – A megtévesztés leple

James Luceno - Star Wars - A megtévesztés leple

A bürokrácia bénító hálójába keveredett, kapzsiságtól és korrupciótól fertőzött Galaktikus Köztársaságot a széthullás réme fenyegeti. A külső rendszerekben, ahol a zsarnoki módszereket alkalmazó Kereskedelmi Szövetség uralja a kereskedelmi útvonalakat, egyre nagyobb a feszültség. És a bajok tünetei immár a Magban is felbukkannak, amikor a Nebula Front nevű szervezet merényletet kísérel meg Valorum főkancellár ellen. Qui-gon Jinn és Adi Gallia Jedi mesterek ugyan megmentik a főkancellárt, de a Coruscanton élők nyugalmának egyszer s mindenkorra vége szakad.

Valorum a problémák megoldása érdekében csúcstalálkozóra hívja az érintett feleket. Valószínűnek tűnik, hogy az elégedetlenek a rendezvény megzavarására készülnek, ezért a Jedik és a hatóságok nagy erőkkel vonulnak fel, hogy gondoskodjanak a biztonságról.

Ám a résztvevők közül csupán hárman tudnak a legnagyobb veszélyről, a Kereskedelmi Szövetség azon három tagja, akik szövetséget kötöttek egy titokzatos ismeretlennel. Amíg a három neimoidi megelégszik azzal, hogy mind több pénze lesz, és mind kevesebb gondja, addig Darth Sidious nagyszabású, félelmetes terveket szövöget…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Star Wars – A megtévesztés leple ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Star Wars – A megtévesztés leple ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  341
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789634973126
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2618689 / 1147338  TAGS:
  Online Star Wars – A megtévesztés leple ebook, könyvet Star Wars – A megtévesztés leple FB2, Download Star Wars – A megtévesztés leple PDF , Download Star Wars – A megtévesztés leple MOBI, Online Star Wars – A megtévesztés leple könyvet, ingyenes letöltések Star Wars – A megtévesztés leple IPhone, Online könyvet Star Wars – A megtévesztés leple PDF, ingyenes Star Wars – A megtévesztés leple DJVU, ingyenes letöltések Star Wars – A megtévesztés leple TXT, letöltések Star Wars – A megtévesztés leple RTF, Online Star Wars – A megtévesztés leple FB2 , e-könyvet Star Wars – A megtévesztés leple letöltések TXT, ingyenes Star Wars – A megtévesztés leple letöltések könyvet, e-könyvet Star Wars – A megtévesztés leple download MOBI, letöltések Star Wars – A megtévesztés leple IPad, olvas Star Wars – A megtévesztés leple MOBI, olvas Star Wars – A megtévesztés leple DOC, ingyenes Star Wars – A megtévesztés leple AWZ, Download e-könyvet Star Wars – A megtévesztés leple iPad , ingyenes Star Wars – A megtévesztés leple DJVU, Download Star Wars – A megtévesztés leple e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Star Wars – A megtévesztés leple DVD, olvas Star Wars – A megtévesztés leple TXT, Book Star Wars – A megtévesztés leple letöltések DJVU, Star Wars – A megtévesztés leple letöltések könyvet ingyenes, Star Wars – A megtévesztés leple letöltések könyvet pdf ingyenes, Star Wars – A megtévesztés leple pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Star Wars – A megtévesztés leple pdf ingyenes, Star Wars – A megtévesztés leple letöltések könyvet epub ingyenes, Star Wars – A megtévesztés leple ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply