Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra

Karen Traviss - Star Wars - A klónok háborúja: Életre-halálra

Tombol a klónháború. A szeparatisták és a köztársaságiak ádáz harcokat vívnak a galaxis feletti uralomért, és eközben Palpatine főkancellár ravaszul manipulálja mindkét oldalt a saját céljai érdekében.

Rex százados magával viszi Ahsokát Gilad Pellaeon újonnan átépített rohamcirkálójának három napos próbaútjára. Ám a rutinművelet váratlanul veszedelmes mentőakcióvá alakul, amikor Hallena Devis, a Köztársaság egyik titkos ügynöke eltűnik egy szeparatista invázió folyamán.

Hallenát eredetileg azért küldték egy távoli világra, hogy támogasson egy helyi diktátort, de hirtelen azon kapja magát, hogy dühös szabadságharcosok veszik körül, akik gyanakvással szemlélik a Köztársaság módszereit és céljait.

A parancsnokság Ahsokát küldi Rexszel és hat tapasztalatlan klónkatonával a titkos ügynök kimentésére. Mialatt ő és a társai egyre veszélyesebb helyzetekbe sodródnak, mind keményebb próbák várnak valamennyiük meggyőződésére és lojalitására…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  308
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  294 gr
  ISBN:
  9789634973966
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2702057 / 1167940
  Translator:


  TAGS:
  Online Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra ebook, könyvet Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra FB2, Download Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra PDF , Download Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra MOBI, Online Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra könyvet, ingyenes letöltések Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra IPhone, Online könyvet Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra PDF, ingyenes Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra DJVU, ingyenes letöltések Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra TXT, letöltések Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra RTF, Online Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra FB2 , e-könyvet Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra letöltések TXT, ingyenes Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra letöltések könyvet, e-könyvet Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra download MOBI, letöltések Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra IPad, olvas Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra MOBI, olvas Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra DOC, ingyenes Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra AWZ, Download e-könyvet Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra iPad , ingyenes Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra DJVU, Download Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra DVD, olvas Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra TXT, Book Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra letöltések DJVU, Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra letöltések könyvet ingyenes, Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra letöltések könyvet pdf ingyenes, Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra pdf ingyenes, Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra letöltések könyvet epub ingyenes, Star Wars – A klónok háborúja: Életre-halálra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply