Star Wars – 501


A Klónháború véget ért, de azoknak, akik az újonnan megteremtett Galaktikus Birodalom elől menekülnek, a túlélésért vívott harc még csak most kezdődik.
A Jedik megtizedelődtek a Nagy Tisztogatásban, a Köztársaság elbukott. A volt köztársasági kommandósok közül sokan nem találják a helyüket az új világban. Néhányan dezertáltak, a Mandalore-ra menekültek, és most Kal Skirata erődjében rejtőznek, zsoldosok, renegát klóngyalogosok, és szökevény Jedik között. Mások, mint a Delta és az Omega osztagok volt tagjai, immár a Birodalmat szolgálják, Darth Vader egységében, az 501-es Légióban. És rájuk vár a feladat, hogy kézre kerítsék a még élő Jediket, illetve a dezertőröket.
A feleségét gyászoló, és a fiától elszakított Darman számára ez a hűség legkeményebb próbája. De nem ő az egyetlen, aki kénytelen próbára tenni a testvériség kötelékeit. A Mandalore-on élő dezertőröknek és a helyi harcosoknak is át kell gondolniuk mindazt, amiben eddig hittek. Az új, kegyetlen világban félre kell tenniük a viszályaikat, hogy egyesítsék erőiket egy sokkal nagyobb veszély ellen, ám senki sem bízhat a régi szövetségeseiben…A Könyv Magyarul!


Letöltések Star Wars – 501 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Star Wars – 501 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  494
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  464 gr
  ISBN:
  9789634973089
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2652123 / 1152605
  Translator:


  TAGS:
  Online Star Wars – 501 ebook, könyvet Star Wars – 501 FB2, Download Star Wars – 501 PDF , Download Star Wars – 501 MOBI, Online Star Wars – 501 könyvet, ingyenes letöltések Star Wars – 501 IPhone, Online könyvet Star Wars – 501 PDF, ingyenes Star Wars – 501 DJVU, ingyenes letöltések Star Wars – 501 TXT, letöltések Star Wars – 501 RTF, Online Star Wars – 501 FB2 , e-könyvet Star Wars – 501 letöltések TXT, ingyenes Star Wars – 501 letöltések könyvet, e-könyvet Star Wars – 501 download MOBI, letöltések Star Wars – 501 IPad, olvas Star Wars – 501 MOBI, olvas Star Wars – 501 DOC, ingyenes Star Wars – 501 AWZ, Download e-könyvet Star Wars – 501 iPad , ingyenes Star Wars – 501 DJVU, Download Star Wars – 501 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Star Wars – 501 DVD, olvas Star Wars – 501 TXT, Book Star Wars – 501 letöltések DJVU, Star Wars – 501 letöltések könyvet ingyenes, Star Wars – 501 letöltések könyvet pdf ingyenes, Star Wars – 501 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Star Wars – 501 pdf ingyenes, Star Wars – 501 letöltések könyvet epub ingyenes, Star Wars – 501 ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply