Stanley kincse

Louis Sachar - Stanley kincse

Stanley Yelnatson egy átok ül. Ez az átok legelőször a mocskos disznólopó ük-ük-ükapjára csapott le, azóta pedig a Yelnats család egyetlen generációja sem úszta meg szárazon. Így hát Stanley sem kivétel. Egy nap mit sem sejtve elsétál, mikor egy hatalmas és büdös tornacipő pottyan a fejére. A fiú fogja és hazaviszi, csakhogy nem tudja, hogy a cipő egy híres baseballjátékoshoz tartozik, és a rendőrség már keresi a tolvajt.
A bíróság választás elé állítja Stanley-t: javítóintézet vagy egy 18 hónapos tábor a Zöld-tónál. Stanley a tábort választja, de nem is sejti, hogy mi vár itt rá A tó már rég kiszáradt, és a puszta földet most hatalmas gödrök tarkítják, amit a táborlakók ástak. Nem tart sokáig, mire Stanley rájön, hogy többről van szó, mint büntetésről. Ugyanis a felügyelő keres valamit… Vajon mi lehet eltemetve egy kiszáradt folyó medre alatt? Rejtély és kaland vár Stanleyre, aki megpróbál fényt deríteni az igazságra.

"A könyv abszurd és humoros, emellett ellenállhatatlan és csodálatos. Ahogyan Stanley mit sem sejtve sorsa beteljesítése felé halad, hisz a végzetnek nagy tervei vannak vele, mi nem tehetünk mást, mint hogy szurkolunk neki."
Amazon

"A társadalmi témák, egy csodás mese és varázslatos valószerűség káprázatos keveréke."
Publishers Weekly

"Stanley akaratereje, becsületessége, hite és csendes ártatlansága egyből belopja majd magát az olvasók szívébe."
School Library Journal

"Egy zseniális történet tele humorral, kalanddal és megpróbáltatással. Tanúi lehetünk egy valódi kincsvadászatnak."
Goodreads
A Könyv Magyarul!


Letöltések Stanley kincse ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Stanley kincse ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  292 gr
  ISBN:
  9789632617121
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2680124 / 1156402
  Series:


  TAGS:
  Online Stanley kincse ebook, könyvet Stanley kincse FB2, Download Stanley kincse PDF , Download Stanley kincse MOBI, Online Stanley kincse könyvet, ingyenes letöltések Stanley kincse IPhone, Online könyvet Stanley kincse PDF, ingyenes Stanley kincse DJVU, ingyenes letöltések Stanley kincse TXT, letöltések Stanley kincse RTF, Online Stanley kincse FB2 , e-könyvet Stanley kincse letöltések TXT, ingyenes Stanley kincse letöltések könyvet, e-könyvet Stanley kincse download MOBI, letöltések Stanley kincse IPad, olvas Stanley kincse MOBI, olvas Stanley kincse DOC, ingyenes Stanley kincse AWZ, Download e-könyvet Stanley kincse iPad , ingyenes Stanley kincse DJVU, Download Stanley kincse e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Stanley kincse DVD, olvas Stanley kincse TXT, Book Stanley kincse letöltések DJVU, Stanley kincse letöltések könyvet ingyenes, Stanley kincse letöltések könyvet pdf ingyenes, Stanley kincse pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Stanley kincse pdf ingyenes, Stanley kincse letöltések könyvet epub ingyenes, Stanley kincse ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply